5.2.12

ΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...









ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Με γκολ του Αμπτούν (5΄) και του Μιραλλάς (18΄) και με επιβλητική γαύρικη εμφάνιση.

Επί τέλους, παιχνίδι επιθετικό! Τα πόδια μας πρώτα στη μπάλλα και με κερδισμένες τις κόντρες! Και χωρίς να κωλώσει κανείς στα δολοφονικά χτυπήματα των ΠΑΟΚτσήδων! Σαρωτική επικράτηση!

Τέτοια και έτσι κερδισμένα παιχνίδια δεν δίνουν μόνο τίτλους, αλλά έχουν και ακόμα σημαντικότερο αποτέλεσμα:
1. τους γαύρους τους κάνουν πιο γαύρους, και
2. φέρνουν νέα παιδιά στις γραμμές των οπαδών του Θρύλου - και μάλιστα στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

8 σχόλια:

Hades είπε...

Από πλευράς μου θα επιχειρήσω να το εξηγήσω λίγο: πότε είδαμε για τελευταία φορά Τζιμπούρ να συγχαίρει Μιραλάς και τούμπαλιν;
Από πότε έχουμε να θυμηθούμε αγώνα να τρώμε ξύλο με το κιλό και ταυτόχρονα σίδερα;

Οι απαντήσεις όταν είναι πειστικές φαίνονται από μακρυά.

Το ερώτημα είναι άλλο: θα καταλάβουν οι υπεύθυνοι αυτά που πρέπει να καταλάβουν; Ο Μαρινάκης ακούει τα "μηνύματα";

Θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή εμφάνιση δεν έτυχε απλώς να συμπέσει με το... άνοιγμα του τριωδίου (Ερνέστο).

ΥΓ. Εύγε στον Μανιάτη που δείχνει σε πολλούς επαγγελματίες πως ιδρώνεται η συγκεκριμένη φανέλα.

Γερόγαυρος είπε...

Μετά από αυτά, δεν είναι να τραβά κανείς τα μαλλιά του, από το πόσους τζάμπα βαθμούς έχουμε .... πετάξει, στη θάλασσα του .... Πειραιά ;;;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Μακάρι να κατάλαβαν όσοι πρέπει να καταλάβουν. Ο Μανιάτης πάντως έχει καταλάβει σε ποιά ομάδα ήρθε και ποιά φανέλλα φοράει. Μπράβο του παιδιού μας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Αχ, σύγγαυρε...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Επιτέλους να σταματήσει η μουρμούρα. Πρέπει να στηρίξουμε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαριστές της ομάδας μας, από την στιγμή που έχουν επιλεγεί από τον προπονητή. Είμαστε μια οικογένεια, και η στήριξη σε κάθε μέλος της είναι απαραίτητη προυπόθεση για το μεγαλείο του Ολυμπιακού!
Το απαράδεκτο φαινόμενο που έζησα πριν δυο περίπου εβδομάδες, ιδίοις όμμασι, στο ναό οι "φίλαθλοι" μας να αποδοκιμάσουν ποδοσφαιριστές μας, τη στιγμή της ανακοίνωση της ενδεκάδας είναι απαράδεκτο.
Άλλοι αφορισμοί τύπου, δεν υφίσταται ποδοσφαιριστής Φουστέρ, Μαρκάνο, Αμπντουν, διθύραμβοι τύπου Θεός ο Ιμπαγάσα, ανατράπηκαν στο χθεσινό παιγνίδι!
ΟΛΟΙ είναι, αυτή τη στιγμή, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, και η βοήθειά μας πρέπει να είναι απεριόριστη.
Καλή μέρα σε όλους σας!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΧΙ: Έχεις απόλυτο δίκιο, σύγγαυρε. Στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ήσαν απαράδεκτες (οι 100% κατευθυνόμενες) αποδοκιμασίες στον Μαρκάνο και στον Αμπντούν. Εκτός γηπέδου μπορεί να λέει όποιος θέλει ό,τι θέλει. Μέσα στο ματς, την ώρα του αγώνα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Αυτά ταιριάζουν σε άλλους.

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Mακράν οι χειρότεροι εχθροί του Θρύλου μας (μετά του Εθνικούς). Όσοι έχουμε πάει πρόσφατα στρατό με όλους του μονιμάδες να είναι από το βορρά καταλαβαίνουν τι περάσαμε. Μην ακούτε για μίσος μεταξύ Άρη κ ΠΑΟκ, όλοι ενώνονται εναντίον του Ολυμπιακού. Για τους ιστορικούς της παρέας : χθες η θρυλάρα έπαιξε με 3 μουσουλμάνους στην ενδεκάδα. Έχει ποτέ ξαναγίνει αυτό;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Εγώ πάντως, φίλε και σύγγαυρε, τον ΠΑΟΚ τον συμπαθώ - ό,τι και αν κάνουν οι διάφοροι κάφροι "του" εναντίον του Θρύλου. Είναι ομάδα λαϊκή και λιμανίσια. Και, πίστεψέ με, θα ήθελα πολύ το μεγάλο και πργαματικό ελληνικό ντέρμπυ να είναι μεταξύ ημών και του ΠΑΟΚ. Τέλος πάντων - μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.

Μιας και είσαι και εσύ ιστορικός, να σου πω ότι ο Καζίμ δεν είναι μουσουλμάνος, αλλά χριστιανός!