26.7.13

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ!


 



Σαβιόλα, Κάμπελ. Ρομπέρτο, Μετζανί.
Καλά είναι.

6 σχόλια:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Προπονητή θα έχουμε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Δύσκολη η ερώτηση...

COSTANTINOS είπε...

οι τρεις δανεικοί δεν είναι ???? και απορώ πως θα γίνεις μεγάλη ομάδα αν κάθε χρόνο αλλάζεις το ρόστερ εξ ολοκλήρου ?????? ποιο είναι το πλάνο το μακροπρόθεσμο ???? υπάρχει τέτοιο ???? ή κινούμαστε βάσει τις ζήτησις που έχουν τα διαρκείας ?????

Ανώνυμος είπε...

Οι δυο ( Campbell , Roberto ) είναι δανεικοι, με τον Roberto να ειναι τερματοφύλακας . Οταν φυγη , τον αντικαθιστάς χωρίς να χαλαση η δομή . Ας έχουμε μεταγραφές έστω και έτσι, μπάς και δούμε λίγο μπάλα και μην γκρινιάζουμε ακόμη και τώρα.
Εμένα πάντως μου θύμισε λίγο εποχή Γουλανδρη όλο αυτό το μεταγραφικό όργιο
ΤΚ

Ανώνυμος είπε...

Ας ηρεμήσουμε λίγο. Δεν είναι και όλα στραβά. Θα μπορούσαμε να κρίνουμε άλλα θέματα που αντικειμενικά υφίστανται, π.χ. ότι (ακόμα) δεν έχει αποκτηθεί αμυντικό χαφ ή δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική λύση στη θέση του δεξιού μπακ ή τη (διαφαινόμενη) τύχη της εξαιρετικής περυσινής ομάδας των μικρών ή (κυρίως)το αν θα αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά το σοβαρό οικονομικό ρίσκο που παίρνει η Διοίκηση (οι εποχές του "σπρώχ΄τα χοντρέ, τόσα τσέπωσες από την Ευρώπη" κ.α. έχουν παρέλθει προ πολλού - τα έξοδα πρέπει πλέον κατά το δυνατό να καλύπτονται από έσοδα και όχι από την τσέπη του κάθε "χοντρού"). Αλλά όχι και να μας ενοχλεί ότι πήραμε δανεικούς δύο καλούς παίκτες Ρομπέρτο, Κάμπελ), που όταν φύγουν θα μπορούν πιθανόν να αντικατασταθούν ικανοποιητικά από εσωτερικές λύσεις που θα έχουν "δουλευτεί" μέχρι τότε (Γιαννιώτης, Βλαχοδήμος: γιατί όχι, ρε παιδιά;;). Υπάρχουν θέματα να κρίνουμε. Αλλά κριτική για την κριτική δεν έχει νόημα. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΤΚ: Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς μεταγραφές "αξιώσεων". Χαιρετώ σε.