17.4.14

ΟΥΕΦΑ



Διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός θα προσφύγει κατά του ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ τόσο για ό,τι έγινε χτες στον (κατ' ευφημισμόν) αγώνα της Τούμπας όσο και (ειδικά) για τη "ρατσιστική" μπανάνα που πέταξε κάποιο φασιστοειδές στον Σαλίνο. Θα έπρεπε -τρόπος του λέγειν- να το είχε κάνει ήδη. Δηλαδή: ελπίζω να το κάνει. Δηλαδή: να το κάνει κανονικά, όχι "για τα μάτια του κόσμου". Να ζητήσει να επιβληθούν στον ΠΑΟΚ οι πιο σκληρές ποινές.

Το ίδιο πρέπει να συμβεί και στο εσωτερικό με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού. Να ζητηθεί η μεγαλύτερη δυνατή αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ και κλείσιμο του γηπέδου της Τούμπας για όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές ημέρες. Πραγματικά όμως, όχι μουσαντένια.

Επί τη ευκαιρία: η Διοίκηση του Ολυμπιακού πρέπει να απαγορεύσει τη χρήση καπνογόνων και τη ρίψη δυναμιτακίων στο Καραϊσκάκη. Αν θέλει να το κάνει, μπορεί. Πώς τα καταφέρνει στους ευρωπαϊκούς μας αγώνες;  Ας κάνει ακριβώς το ίδιο και στις εσωτερικές διοργανώσεις! Και, επί τέλους, ας θεσπισθεί η επιβολή βαρύτατης χρηματικής ποινής στην περίπτωση που αναφτεί έστω και ένα καπνογόνο ή πεταχτεί έστω και ένα δυναμιτάκι. Ας πούμε 20.000 ευρώ. Εννοείται: 20.0000 ευρώ το κομμάτι. Και κλείσιμο του γηπέδου για δύο αγωνιστικές ημέρες.

Αν θέλεις να είσαι "ευρωπαϊκή ομάδα", πρέπει να δρας με συνείδηση ευρωπαϊκή.

5 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

ΟΡΘΟΤΑΤΑ

Γερόγαυρος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ... ΥΓΙΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω κι εγω...

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

ταυτίζομαι απόλυτα κ προτείνω το συγκεκριμένο άρθρο να είναι κ ανακοίνωση των ΕΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ !..Αλλά, στην Ελλάδα, δεν... ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ