1.2.15

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΟΚ - ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ...


Φάγανε δύο γκολ και έχασαν στην Τούμπα από τον Παναιτωλικό, και μετά τους έφταιγαν ο Δημητρόπουλος και ο Σαλπιγγίδης. Ο γνωστός ΠΑΟΚ - δεκαετίες τώρα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα έχεις ταβάνι τις εντυπώσεις από την "αιώνια αδικία", γιατί να μπεις στον κόπο και τα έξοδα του πρωταθλητισμού; Το να ταϊζεις μερικούς σαλιάρηδες στις πατσαβούρες να γράφουν για αδικίες δεν κοστίζει και τίποτα. Το να την πέφτεις σε 8χρονα - 9χρονα (μόλις το διάβασα - και, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά), ως "αγανακτισμένος λαός, εκτός ελέγχου πλέον..κ.α.", κι αυτό τζάμπα είναι. Τουλάχιστον, φτηνότερο και ασφαλέστερο από το να κάνεις μια βόλτα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βέροια (μόλις 45 χιλιόμετρα), όπου θα υπάρχουν 2.500 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, λίγο μεγαλύτεροι από 9χρονα. Το θέμα είναι: ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ μέσα στο γήπεδο;; Καιρός δεν είναι να πάψουμε να τους κάνουμε μάγκες;; ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ: Δυστυχώς, σύγγαυρε Νίκο (και το λέω γιατί από όλες τις ελληνικές ομάδες έχω μια κάποια συμπάθεια στον ΠΑΟΚ από τα χρόνια του Κούδα, του σαράφη και του Τερζανίδη), ο ΠΑΟΚ δεν έχει σωτηρία. Το μυαλό του ΠΑΟΚτσή είναι συνώνυμο του χάους.