15.5.08

ΓΤΜΚΓ


Αντιγράφω από το sport24.gr:

Τί έκανε ο Λούα Λούα; Ο Χοσέ Σεγκούρα παρατήρησε τον παίκτη επειδή ήταν... νωχελικός σε ένα σπριντ και γενικότερα στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στο "οικογενειακό διπλό" που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός έβαλε με τους αναπληρωματικούς τον Λούα Λούα, ο οποίος σηκώθηκε κι έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια.
Ο επιθετικός του πρωταθλητή Ελλάδας ήταν φανερά εκνευρισμένος επειδή ο προπονητής του επέλεξε (προφανώς για να τιμωρήσει την αδιαφορία του Λούα Λούα) να μην τον χρησιμοποιήσει στην ομάδα των βασικών, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να στερηθούν των υπηρεσιών ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή στον τελικό με τον Άρη.
Πειθαρχία... μηδέν στον Ολυμπιακό κι ενώ διακυβεύεται ένας τίτλος. Το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη είχε βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, ζητώντας από το ποδοσφαιρικό τμήμα την κατάκτηση του τροπαίου. Σίγουρα, ο αποκλεισμός του Λούα Λούα από την αποστολή, χαλάει την ηρεμία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πριν από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.
Ο Κονγκολέζος θα κληθεί σε απολογία την Παρασκευή (16/5) και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λούα Λούα υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ουκ ολίγες φορές φέτος έφτασε αργοπορημένος στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, σε προπόνηση του Ολυμπιακού.

20 σχόλια:

El Patron είπε...

Κλάιν μάιν,που λέμε κι επάνω.Πάλι μαλακία έκανε ο Ισπανός.Και γαμώ τα πειθαρχικά παραπτώματα..
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

El Patron είπε...

Και ας μην πούμε κάτι για το μπάσκετ,je vous en prie..Αλήθεια,το ΓΤΜΚΓ τί σημαίνει;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Γάμα Τα Με Κεφαλαία Γράμματα.

George είπε...

σαν παράπτωμα δεν ειναι το πρωτο του ΛουαΧ2...Δεν μπορει να ειναι και ξεφραγο αμπέλι η ομάδα. από την αλλη , παραμονή τελικού έπρεπε και ο ισπανος να το χειριστεί λίγο διαφορετικά. Αυτά γινονται όμως οταν έχεις 3 ανθρώπους να κανουν κουμάντο (Τάκης,Ιβιτς, Πέτρος) και τους κανεις και τους 3 στην άκρη...ποιος θα μαζέψει την κατασταση? Ο Τζόλε μήπως? ή ο γραφικός κυρ Σάββας?

Ολα τα ανωτέρω βέβαια μπορουν καλιστα να αναιρεθουν αν ο ΛουαΧ2 ψαχνεται να φυγει...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Τί να σου πω; Άμα ήξερα, θα σου έλεγα. Έχω μπερδευτεί με αυτά που γίνονται. Όχι επειδή γίνονται, αλλά με το τρόπο με τον οποίο γίνονται.

George είπε...

@Γιωργο: έχω κουραστει ειλικρινα....καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια. Ενα ατελειωτο deja vu...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Και τί να κάνουμε σύγγαυρε και συνονόματε; Να αλλάξουμε ομάδα;

George είπε...

οχι βεβαια αλλα να, ηθελα να περασω ενα Μαη- Ιουνη χωρις μουρμουρες...γινεται?

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Όχι, δεν γίνεται, και το ξέρεις. Αφήνω που άμα σου το "στερήσει" κανείς το μουρμουρητό, θα σε πιάσει στηθάγχη! Ξέρω από τη δική μου περίπτωση, γι' αυτό μιλάω έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ομάδα δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Πρόεδρο όμως;

Ανώνυμος είπε...

Ο Λούα Λούα ήταν άτυχος γιατί: ξέρει μπάλα και δεύτερον γιατί αγαπήθηκε από την κερκίδα. Αυτά τα δύο είναι που απεχθάνεται ο πρόεδρος και γι αυτό δεν θα φτουρήσει ποτέ καλός παίχτης στον Ολυμπιακό, μόνο υπάκουες μετριότητες που θα προσκυνούν μετριότατους προπονητές. Α... έχει και μια τρίτη ατυχία... αξίζει ακόμα κάποια λεφτά που μπορούν να μπουν στο ταμείο. Γιατί δεν πουλάμε και τον Κοβάσεβιτς ή τον Γκαλέτι; Γιατί δεν θα τους πάρει κανείς και γιατί ο Λούα Λούα ήταν ο μόνος αξιόπιστος επιθετικός που μπορεί να ενδιαφέρει κάποια ομάδα.
Και βέβαια, τώρα θα αρχίσει και η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης του Λ.Λ από τη χυδαία εφημερίδα του Θέμου. Άρχισε κι όλας με τίτλο κούπα κούπα. Πάντα με μια κούπα τα κουκουλώναμε όλα.
Μόνο αν μισεί τόσο πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης, διακιολογείται για τον τρόπο με τον οποίο τον εκδικείται όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Εντάξει, βάζει τα λεφτά του (του τα έχουμε δώσει πίσω με το παραπάνω)αλλά η δικαιοδοσία στην ιστορία και την αξιοπρέπεια μιας ομάδας έχει και όρια.
Με τον τρόπο του έχει κάνει κάθε κίνηση για την υποστήριξη της ομάδας να φαντάζει γραφική, από την απλή κουβέντα σ' ένα καφενείο μέχρι πιο οργανωμάνες κινήσεις. Δεν νομίζω να μην το νιώθουν αυτό και οι Θ.Κ.Ε.
Αισθάνομαι έναν βιασμό της ζωής μου και της προσωπικότητάς μου όταν κάποιοι παράγοντες παίζουν με ό,τι αγαπήσαμε, ό,τι υπερασπιστήκαμε χρόνια και το χειρότερο είναι πως η αποχή δεν αποτελεί και λύση.
Και ακόμα χειρότερο;
Δεν αισθάνομαι καμμιά αγωνία ή επιθυμία να δω απόψε τον τελικό. Ο Κόκκαλης έχει αφαιρέσει ό,τι κάνει την ομάδα ελκυστική (Είμαι σίγουρος ότι εκδικείται για τα συνθήματα της περυσινής φιέστας, γιατί είναι από εκείνους με μια μικρή κάστα δούλων του που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Κάτι που μισό αιώνα τώρα δεν κάναμε ποτέ

El Patron είπε...

Ετοιμάζουν παπούτσι στο Λούα Λούα,ε;Πήρε κι ο χοντρός Δουκάκος το καριοφύλι κι εξαπολύει μύδρους κατά του Λομανά,ε;
Αν γίνει αυτό που προδιαγράφεται και στερηθεί σήμερα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την ταχύτητα του Λούα Λούα,θα πάρω τα βουνα.Και σε 30 χρόνια από σήμερα(αν όχι λιγότερα),θα βγούν στο φως οι μηχανορραφίες των ιθυνόντων και των σπατουλόγλωσσων αυλοκολάκων τους.
Αυτός ο Δουκάκος δεν παίζεται!Θα επανέλθω σε αυτόν.
Παρακαλώ όλους τους γαύρους να πάρουνε τα γούρια τους,να κάνουν τις προσευχές και να ανάψουν τα καντήλια τους γιατί αλλιώς δεν βλέπω κύπελλο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Αν, αγαπητέ σύγγαυρε, νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις Πρόεδρο, κάνε το. Ποιός ωσε εμποδίζει. Άσε που μπορεί να είναι για το καλό όλων μας. Εγώ είμαι Ολυμπιακός, και όχι Κοκκαλικός. Άρα, δεν έχω ανάγκη να αλλάξω Πρόεδρο. Αφήνω που ΕΓΩ δεν μπορώ - δεν έχω, ήτοι, τη δύναμη (ακόμα και αν πολύ το θέλω).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ κρ...ΥΒε λόγια: Δεν συμφωνώ σε όλα. Και όπου έχεις δίκιο, αμέσως μετά λές κάτι εντελώς προκρούστειο, και με κάνεις να μη συμφωνώ τελικά μαζί σου. Ο Λούα-Λούα είναι άτομο ανεύθυνο. Τόσαο όσο ήταν κια ο ... Ταραλίδης παλιά, αν όχι και πιο πολύ. Τα άλλα, τα ψυχολογικά του Προέδρου, δεν ατα ξέρω. Εσύ που τα ξέρεις, καλά κάνεις και τα επικαλείσαι, και δη ως ακλόνητες αποδείξεις. Όποιος δεν γουστάρει τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ τον κόβει - κι εσύ, από όσο γνωρίζω, έχεις να τον αγοράσεις 6-7 χρόνια - ή κάνω λάθος; Το να μη σου αρέσει ο Γκαλέτι είναι θεμιτό, το να τον βγάζεις άχρηστο δεν είναι (γνώμη μου). Και εγώ και εσύ είμαστε ολυμπιακοί ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τον Κόκκαλη. Άμα δεν μας άρεσε, ας μην τον αφήναμε να πάρει τον Ολυμπιακό. Άμα δεν μας αρέσει, αςτον διώξουμε. Άμα δεν μπορούμε, αι... ξέρω γώ, πες μου ΕΣΥ τί να κάνουμε. Μόνο μη με πεις μοιρολάτρη, γιατί θα με αναγκάσεις να σε πω δικολάβο. Χαίρε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Ο Δουκάκος είναι πορωμένος αντιολυμπιακός και δεν δικαιούται να μιλάει. Και όταν, μιλάει για τον Ολυμπιακό, εμείς οι ολυμπιακοί δεν τον ακούμε. Ό,τι και αν λέει είναι εναντίον της ομάδας μας. Το ότι είναι υπάλληλος του Μάτζικ το ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αντιολυμπιακός είναι που δουλεύει εκεί. Χαίρε.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι λέω τις απόψεις μου στο μπλογκ σου, δεν σημαίνει ότι σε στοχοποιώ ή σε λέω μοιρολάτρη ή κοκκαλικό ή ο,τιδήποτε άλλο, ούτε αμέσως, και κυρίως ούτε εμμέσως ώστε να με χαρακτηρίσεις δικολάβο.
Τον καημό μου λέω.
Όσο για τον Γκαλέτι, να τοποθετηθώ για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Δεν τον θεωρώ άχρηστο και μου είναι και πολύ συμπαθής φατσούλα. Εννοώ ότι η συνολική του παρουσία και προσφορά είναι τέτοια που δεν τον κάνει ελκυστικό για μεταγραφή. Και είναι ίοσως και ο λόγος για τον οποίο καταφέραμε και τον πήραμε, χωρίς να τον διεδικούν άλλοι. Μακάρι να παίξει την μπάλα που ξέρει (και ξέρει πολύ) και να διαψευστώ. Ποιος δεν θα το ήθελε άλλωστε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ α.π.: Τώρα τα λες καλά. Διαδράφεται το "δικολάβος". Ήταν και λιγάκι άστοχο. Γειά χαρά.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Εγω ξέρω: Νταμπλ!
ΠΑΛΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΑΛΙ ΝΤΑΜΠΛ-ΣΥΝΗΘΙΖΕΙς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ [προσθετεις το ΣΦΠ, λογω δικης σου έμπνευσης, οικοδεσπότα!)

El Patron είπε...

Το ότι πήραμε το νταμπλ δεν μου λέει τίποτα.Να αποκατασταθεί ο Λούα.Και ΝΑΙ ρε μαλάκα Δουκάκο,ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πάνω απ'όλους

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!

@ dimitri: Ισχύει το παραπάνω.