2.6.08

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΚΟΝΤΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΜΑΤΣ!




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 59-57

Την Τετάρτη πάμε στο ΟΑΚΑ, τους νικάμε και σηκώνουμε το πρωτάθλημα. Δεν θα υπάρχει καμμία απολύτως δικαιολογία. Είναι ήδη από τώρα γνωστό: θα παίξουμε 5 εναντίον 8 σε συνθήκες ζούγκλας. Αι, ωραία! Πάμε 5, νικάμε τους 8 μέσα στη ζούγκλα τους και σφουγγαρίζουμε τους κοντούς. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

10 σχόλια:

George είπε...

Αν παιξουμε οπως εχθές, θα μας λιανισουνε. Πρέπει να παιξουμε δυνατα και με ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. επίσης πρεπει να εμφανιστουν στο παρκε και αλλοι παικτες περαν του Πρίντεζη και του Μπουρουση (οι κορυφαιοι του ολυμπιακου και στα 4 ματς).

George είπε...

Πιστευω οτι αν ο Ολυμπιακος παρει αυτον τον τιτλο , πιθανον να ειναι μια απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες του στην ιστορια του συλλογου σε ολα τα αθληματα. Σίγουρα το θέλουμε ολοι αλλα ειλικιρινα δεν το βλεπω....Οχι γιατι δεν πιστευω στην ομάδα, κάθε άλλο, αλλά θα υπάρχει τρομοκρατία απο σήμερα κιολας. Εντος και εκτος γηπέδου. Και οι τυποι με τα γκρι σιγουρα θα χρησιμοποιησουν τα χθεσινα επεισοδια ως άλλοθι για το χειρουργειο που μας περιμενει....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Γι' αυτό ακριβώς, σύγγαυρε, γράφω ότι δεν θα έχουμε καμμία δικαιολογία. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΗΔΗ! Κοντούς, γκρίζους, ζουγκλαίους. Μα είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

τουκιθεμπλομ είπε...

Πλάκα θα είχε να πάθουν αυτό το χουνέρι οι Γιαννακόπουλοι, αλλά δε βαρυέσαι, εμείς θα πάρουμε το πριμ;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΤΟΥΚΙΘΕΜΠΛΟΜ: Το πριμ το παίρνουν οι παίχτες ανέκαθεν. Εμείς λαμβάνουμε τον μισθό της χαράς.

El Patron είπε...

9 λεπτα μετά την έναρξη.Δεν άνοιξα καθόλου τηλεόραση.Απλώς προβλέπω αυτό που έρχεται...Γιατί ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα που μας πικραίνει;ΟΛΥΜ ΠΙΑΚΟΣ που χάνει από βάζελο δεν είναι ολυμπιακός..

El Patron είπε...

ωπς αύριο είναι ο υπέ πάντων αγώνας.Μπερδεύτηκα

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Όπου παίζει ο Ολυμπιακός είμαστε εκεί, σύγγαυρε!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε καθηγητά, σας στέλνω το e-mail μου για να μου στείλετε, αν θέλετε, το δικό σας για να σας ρωτήσω κάτι άσχετο με τον Ολυμπιακό. vantoniou7@yahoo.gr. Είναι ανάγκη να σας ρωτήσω κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βαγγέλης Αντωνίου

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης Αντωνίου: Το η-μέιλ μου είναι geo_kent@hotmail.com. Είμαι στη διάθεσή σου, γράψε μου. Σε χαιρετώ.