11.6.08

ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Αντιγράφω από το σάιτ του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ":

Στους ρυθμούς του Ερνέστο Βαλβέρδε θα κινείται από σήμερα ο Ολυμπιακός με κάθε επισημότητα, αφού ο Ισπανός τεχνικός το πρωί θα υπογράψει το συμβόλαιο του και στις 2 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ΠΑΕ στο «Καραϊσκάκη».
Η άφιξή του στα γραφεία του συλλόγου έχει προγραμματιστεί γύρω στις έντεκα. Εκεί θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Σωκράτη Κόκκαλη, παρουσία του οποίου θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα του αποφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Κατόπιν μαζί με τον πρόεδρο θα πάει στο Καραϊσκάκη και μετά την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου θα ξεναγηθεί στο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της σημερινής ημέρας βεβαίως αναμένεται αργότερα όπου ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού θα ρίξουν στο τραπέζι όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις, όπως των Εθκέρο, Ουρτάδο, Παβόν που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά και των Καμενί, Εντού σε δεύτερο (ο βαθμός δυσκολίας είναι σαφώς μεγαλύτερος), οι οποίες είναι όντως στην ατζέντα του νέου προπονητή, ωστόσο, ο Βάσκος ετοιμάζει εκπλήξεις πρώτου μεγέθους. Αυτές βρίσκονται στην λίστα που έχει ετοιμάσει και την οποία θα παραδώσει στη διοίκηση, ενώ από την συζήτηση δεν θα απουσιάσουν και οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών απ’ την ελληνική αγορά που βρίσκονται στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο. Επιθυμία του προέδρου άλλωστε είναι τελειώνουν τα μεταγραφικά θέματα όσο πιο γρήγορο γίνεται και σίγουρα μετά τις συζητήσεις με τον Βάσκο τεχνικό, αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία όλες οι υποθέσεις. Από εκεί και πέρα ο πρώην προπονητής της Εσπανιόλ έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του την Παρασκευή, ενώ θα έρθει και πάλι στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 26 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: