4.12.08

ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΗΤΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ



Μέταλλιστ - Ολυμπιακός 1-0.Είτε με ισοπαλία είτε με την ήττα που εισπράξαμε, μία ισοπαλία χρειαζόμαστε την άλλη Πέμπτη απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου για να περάσουμε.
Άλλο τί χρειαζόμαστε, και άλλο τί πρέπεθι να κάνουμε. Νίκη και μόνο ΝΙΚΗ.
Χθες δεν αξίζαμε την ήττα - δεν παίξαμε άσχημα. Συμβαίνουν, όμως, αυτά. Ευτυχώς που η Γαλατά σαράι νίκησε τη Χέρτα με 1-0 στο Βερολίνο, κι έτσι η μεν Χέρτα για να προκριθεί πρέπει να μας νικήσει οπωσδήποτε, η δε Μπενφίκα αποκλείσθηκε ήδη. Μια φορά γέλασε και σε εμάς η τύχη! Αλλά είπαμε: δεν πάμε για την ισοπαλία - κατεβαίνουμε για τη νίκη.

4 σχόλια:

Hades είπε...

Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, ακόμη κι αν τελικά ήρθε ηλιθιωδώς (όπου έχω την αίσθηση ότι αν ο Αβραάμ δεν ακούμπαγε την μπάλα δεν θα το τρώγαμε κιόλας). Όπως και να'χει, δεν σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, παρά μόνο για μερικά διαστήματα στο β'. Το ότι δεν βοήθησε το τεραίν είναι γεγονός, αλλά δεν χρειάζεται να μας απασχολούν οι δικαιολογίες. Ούτως ή άλλως και Χ να ερχόμασταν πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα κυνηγούσαμε στο εναπομείναν. Και εννοείται ότι μόνο για την νίκη πάμε.

Ανώνυμος είπε...

Ενω, αν έπαιζε ο ακατονόμαστος, θα είχαν γινει ΚΑΙ φασαρίες στο άλλο ματς, θα είχαν μηδενιστεί αμφότερες Χερθα και Γαλατα Εκμεκ, ο ίδιος θα είχε κερδίσει με γκολ προσφορά του τερματοφύλακα (που έχοντας πιει μικρός αγίασμα απο το Τσέρνομπιλ θα είχε πάθει προσωρινή παράκρουση). Με λίγα λόγια θα έβγαινε πρωτος, και θα κληρωνόταν απ΄ευθειας στον τελικό, όπου και θα έπαιζε με το νικητή Μαρκό-Κορωπι.
Πάντως, όντως δεν ηταν κακή η ομάς -Αν είχε σκοράρει ο Ντιόγκο, χαλαρά θα είχαμε κερδίσει. Εντάξει, όλοι θέλουμε νίκες, αλλά παίζουν και άλλοι 11 απο την άλλη. Οι οποίοι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπροστά στο κοινό τους, θέλαν ίσως λιγο περισσότερο τη νίκη.
Δυο παρατηρήσεις ακόμη:
Η πρώτη έχει να κάνει με την παρουσία στρατού (θύμισε παλιές καλές εποχές γηπέδων ΕΣΣΔ, για όσους είναι ανω των 40+) και η δευτερη τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαρούμενα πρόσωπα των φιλαθλων (ίσως και απο τη βότκα - ουκρανές δεν είδα, μάλλον ειναι εδω όλες!!). Χαλάλι τους!!
(Τι να πει κι η Μπενφίκα??? 5η και καταιδρωμένη;; Αυτοι δηλ. δεν έχουν ιστορία?)
Τι περιμένω? Ενα αφιέρωμα σε αυτές τις 4 ιστορικές πόλεις που μας απασχόλησαν για αυτό το διάστημα..(Κων/πολη, Λισαβόνα, Βερολίνο και Χάρκοβο).
---τις γκρίνιες για Τοροσ/Μητρογ θα τις κάνω άλλη στιγμή. Όταν καταλάβω που πήγε ο Μπελούσης μετά το 65'---

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Σωστά τα λες. Συμφωνούμε. Χαίρε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Χάρκοβος: Ας αφήσουμε τον ακατονόμαστο στα... μεγαλεία του. Αυτοί -το λένε και οι ίδιοι- χρειάζονται ψυχίατρο. Κατά τα λοιπά, εντάξει, καλά. Νά 'χουμε τονν νου μας μονάχα να μη γίνει καμμία στραβή.