17.6.09

ΤΟ 'ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... ΑΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ...


Όντως. (Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει - και ούτε πρόκειται...)

6 σχόλια:

Hades είπε...

Μπαααα, κάλλιο να το ξεπεράσεις Γιώργο. Διότι έχουμε πολλά τέτοια στο καρνέ μας. Δεν ήταν μόνο ο Δεληκάρης τον οποίον φυσικά και ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ στεγνά. Το μεγαλύτερο παράδειγμα ήταν ο μακαρίτης ο Γιάννης Κυράστας και επειδή ξέρω πολλά και διάφορα γειώνω μεγαλοπρεπώς τις απόψεις διαφόρων υποτιθέμενων γαυραράδων περί "προδοτών". Και ειδικότερα για τις περιπτώσεις Δεληκάρη-Κυράστα, αν μη τι άλλο οι συμπεριφορές αμφοτέρων ΜΕΤΑ θα έπρεπε να λένε πολλά. Και ιδίως του Κυράστα...

Οπως και να'χει, κάθε άνθρωπος έχει την δική του αντίδραση. Άλλη είχε ο Δεληκάρης, άλλη ο Κυράστας, άλλη ο Σιγάλας (που επίσης πουλήσαμε), άλλη ο Χριστοφιδέλης (που επίσης πουλήσαμε) και πάει λέγοντας.

Αααα, και επειδή ξεφύγαμε από το θέμα, ποτέ δεν έχουμε δει τίποτε.
Ευτυχώς ή δυστυχώς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Κάποιους πουλήσαμε, κάποιοι μας πούλησαν. Μέχρι εκεί, φίλτατε. Δεν είναι -κατ' εμέ- για κουβέντα αυτά τα πράγματα.

Παναγιώτης Φ. είπε...

Ήμουν 13 χρόνων όταν διάβασα στο ΦΩΣ πως ο Δεληκάρης άφησε τον Ολυμπιακό για να καταλήξει στους άλλους. Μέχρι τότε πίστευα πως ο Θρύλος μοιάζει με τον Δεληκάρη: ορμητικός, επινοητικός, αρρενωπός, υπερήφανος, αήττητος. Η φωτογραφία του στην πρώτη σελίδα ανάμεσα σε οπαδούς των άλλων με συγκλόνισε... Δεν ήθελα να το δεχτώ και ποτέ δεν το δέχτηκα... Ο Δεληκάρης έμεινε σε μας, οι άλλοι πήραν απλώς ένα... πουκάμισο αδειανό, έναν ξεθυμασμένο ποδοσφαιριστή, έναν soldier of fortune. Πολλά χρόνια μετά και αφού δεν με ακούμπησαν οι γενιτσαρισμοί των επιγόνων, δεν με απασχολούν οι αστικοί θρύλοι που αναφέρονται σε προδοσίες και "πουλήματα". Ο δικός μου Δεληκάρης συνεχίζει να παίζει στο πλευρό του Μουράτη, των Αδριανοπουλαίων, του Περσίδη, του Μποτίνου, του Σιδέρη, του Υβ, του Νικόλα, του Βάζου, του Γόδα, του Λάγιος, του Ζιοβάνι, του Κούλη, του Αριστείδη, του Κρητικόπουλου... Ο άλλος Δεληκάρης, που εμφανίστηκε με την πρασινάδα στη θέση της καρδιάς, είναι ένας κυνηγημένος από τις Ερινύες άνθρωπος που θα επιδιώκει τη συμπάθεια όσων τον λάτρεψαν στο τέλος της προσωπικής του τραγωδίας.

Hades είπε...

Όσοι μας πούλησαν (που μόνο λίγοι δεν ήταν) είναι άξιοι της μοίρας τους (καθώς επίσης και άξιοι χλεύης).
Το ποιους πουλήσαμε εμείς με ενοχλεί. Οι άλλοι δεν με απασχολούν...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Αφού τα έχουμε πεί, σύγγαυρε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Παναγιώτης Φ.: Ωραία τα γράφεις και προ πάντων ολυμπιακά. Εγώ απλκώς είπα τί έχει συμβεί σε (με) εμένα. Σε χαιρετώ.