6.9.09

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΠΠΑ ΧΤΕΣ
















Αφού σήμερα δεν έχουμε "Πρωτάθλημα" και το άλλο Σαββοατοκύριακο θα λείπουμε από το Καραϊσκάκη για (ερυθρόλευκους) γάμους (παραλίγο να γράψω "πουρνάρια) ανά την επικράτεια, είπαμε να το κάψουμε χτες στου Θόδωρου. Πεππαίοι, Σωτρίνηδες και Κεντρωτήδες. Μετά το φαγητό ακολούθησε παράδοση ουισκολογίας από τον Θόδωρο. Όπως φαίνεται και από τη διάταξη των φιαλών, το σύστημα ήταν 4-3-3. Πάντα τέτοια!

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Σας ζηλεύω, κύριε καθηγητά. Στη Σκωτία δείχνει ο κ. Πέππας; Στο Στέρλινγκ φτιάχνουν ένα υπέροχο ουίσκι με μέλι. "William Wallace" λέγεται από τον γνωστό ήρωα.
Δείτε το ιστολόγιό μου για να θαυμάσετε το μεγαλείο της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Το ανέρτησα. Περιμένω σχόλιο.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Η καλύτερη ενδεκάδα της Εθνικής Σκωτίας όλων των εποχών! Αλλά και το πιό εκλεκτό κοινό που την παρακολούθησε! Πάντα τέτοια, βεβαιότατα! Πλην της εμπειρίας να παρακολουθεί καθηγητης την ..διάλεξη, έστω και επί της καταγωγής, ιστορίας και ιδιοτήτων εκάστου μωλτ ουϊσκυ, που δεν μπορεί να συμβαίνει συχνά! Και ο Στρατος θα σχολίαζε θετικά, αν δεν ήταν στο αυτόφωρο συλληφθείς σε αλκοτεστ!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αστειεύομαι, μην σπεύσεις να του κομίσεις σιγαρέττα εις την ειρκτήν!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα τέτοια γιατί μόνο μεθυσμένοι μπορούμε να αντέξουμε την ομάδα μας και το βάθος της που έδειξε προ ολίγου στον Εργοτέλη.
Άσπρο πάτο... πιάσαμε

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Ε ρε γλέντια ...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Βαγγέλη : Ναι, Σκωτία δειχνω, αλλά ας μου επιτραπεί μια μικρή ...διόρθωση (παρέα με τον Γιώργο μου κόλλησε και το ..δασκαλίστικο!) Το εν λόγω δεν ειναι μωλτ ουϊσκυ , αλλά λικέρ (και πρόσφατο, με μαλλον τουριστικές βλέψεις, μετά την επιτυχία του Braveheart) ιδε και The Wallace Malt Liqueur Company
Deanston . Perthshire,
FK16 6AG Scotland
Για ..παραγγελίες : 004401355260999Γραψε την διευθυνση της σελίδας σου , παρακαλώ