21.9.09

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Θόδωρος Μπάντοβιτς και Ανδρέας Νινιάδης.

Δεν είναι το 2 Χ 2, αλλά ο τρόπος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτεύχθηκε. Έχουν φορέσει και τιμήσει και οι δύο τους την ερυθρόλευκη φανέλλα. Τώρα τίμησαν τα χρώματα του Θρύλου και από τον πάγκο, τη στιγμή μάλιστα οπού όλα τα κοράκια του τόπου ήσαν έτοιμα να ξεσκίσουν το "κουφάρι" της ομάδας μας. Γενναίοι και τιμημένοι στρατιώτες του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς και οι δύο, και απέδειξαν έμπρακτα και στον πλέον άσχετο τί σημαίνει να είσαι ΓΑΥΡΟΣ.

5 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

Ά Ξ Ι Ο Ι ! ! !
Τιμούν τον ΘΡΎΛΟ μας με τη στάση και το έργο τους. Αυτές οι ακριβές εφεδρείες, μας ξελάσπωσαν πάλι. ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

30Oι πρασινοφυλάδες γράφουν να δούμε
την πλάτη τους. Το άσχημο γιαυτούς
είναι ότι βλέπουμε και κάτι άλλο
πιο χαμηλά ...

Hades είπε...

Για να είμαι δίκαιος, ο Μπάντοβιτς τόσα χρόνια αποτελούσε ένα μεγάλο ερωτηματικό για'μένα. Δεν είχα καταλάβει τι διάολο έκανε ως σκάουτερ και παραπέρα, μου είχε δημιουργηθεί η υπόννοια μπας και ήταν... ρουσφετολογική πρόσληψη. Όχι ότι είχα κάτι εις βάρος του, απλά δεν είχε μείνει τόσο πολύ καιρό στον Ολυμπιακό για να "εδραιωθεί".

Μετά την τελευταία βδομάδα, όχι μόνο έχω ανακαλέσει πλήρως (κι ας μην είχα εκφράσει ποτέ δημόσια την ανωτέρω άποψη) αλλά μου είναι και εξαιρετικά συμπαθής (και παραπάνω), ακριβώς γι'αυτό που λες, Γιώργο. Ο άνθρωπος απέδειξε πολλά, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ κιόλας. Προπάντων έδειξε πως μπορεί κάποιος δίχως να προλάβει να δουλέψει με την ομάδα, να της αλλάξει ψυχολογία. Και ο Μπάντοβιτς, και ο Νινιάδης (τον οποίον φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλύτερα).

Σημειωτέον ότι και ο Αλεξανδρής κάνει εκπληκτική ομάδα στους πιτσιρικάδες και γενικά δείχνουμε επιτέλους να βάζουμε κάποια πράγματα στην πραγματική τους θέση.

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και στους δύο, προτίστως διότι στα ΑΓΓΟΥΡΙΑ όχι μόνο δεν κώλωσαν, αλλά και επειδή προέταξαν τα στήθη τους.

Γαύροι τω όντι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Ναι, έχουν και οι δύο ερυθρόλευκη καρδιά. Μεγάλη χαρά να το μαθαίνουμε ότι υπάρχουν ακόμα πραγματικοί ολυμπιακοί. Εν κινδύνοις...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σωστα , Γιωργο, Χρήστο Ψιτ και Hades Στην μαχη κρίνονται ολοι Και φαινονται οι στρατιωτες, οι μαχητες και οι νικητες Κατέθεσαν, σεμνά κι αθόρυβα, δυό πολύ σημαντικές (για την ψυχολογία μιας ολοκληρης χρονιάς) νικες Στάθηκαν σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ