30.11.09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 1-0


Και στους νέους! Με γκολ του Σούκλη στο 14.

Αντιγράφω από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ:

Σίγουρα, πολλοί από τους νεαρούς άσους του Ολυμπιακού, θα ήθελαν να ήταν χθες στο Γ. Καραϊσκάκης και να συμμετείχαν στον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκου. Βέβαια, οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα προκειμένου να βρεθούν δίπλα στα ινδάλμάτα τους και πρωτίστως πρέπει πρώτα να δώσουν τα... διαπιστευτήριά τους.
Αυτό το έκαναν και με το παραπάνω οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή και έτσι η ομάδα Νέων του Θρύλου νίκησε με 1-0 τον αιώνιο αντίπαλό της στο φαληρικό γήπεδο για το πρωτάθλημα Κ21 της Super League. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ήταν ο Σούλης με κεφαλιά στο 14ο λεπτό μετά την εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Σοϊλέδη. Αυτό το γκολ, έφτανε και περίσσευε ώστε να έρθει ένα ακόμη τρίποντο στην κούρσα για τον τίτλο.
Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους έγινε όμως για τον Παναθηναϊκό στο 42ο λεπτό, όταν ο Κουσίδης έκανε το ψιλοκρεμαστό πλασέ και ο Αποστολόπουλος ως "από μηχανής Θεός" έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Με το 1-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια...
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός είχε την σαφή πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή με τον Σοϊλέδη στο 74', ο οποίος θέλησε να νικήσει με προβολή τον Κοπίνο, όμως απομάκρυνε ο τερματοφύλακας των πράσινων. Αφού δεν έγινε το 2-0, παραλίγο να έρθει η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μίχας πέρασε όμορφα τον Παπαδόπουλο, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση κατέληξε λίγο άουτ. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Θα πρέπει να τονιστεί, ότι οι δυο σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί εννέα φορές φέτος σε όλα τα σπορ και ο Θρύλος έχει το απόλυτο. Πραγματικά, ανεπανάληπτο ρεκόρ!
Oι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ολυμπιακός (Αλεξανδρής): Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Βαλεριάνος, Σούλης, Ποτουρίδης, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Κοτσαρίδης, Σκούρτης, Φετφατζίδης.
Παναθηναϊκός: Καπίνος, Βλάχος, Λιόλιος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ντάρλας, Κουσίδης, Φέτσης, Φουρλάνος, Δημούτσος, Φούσου.

3 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

9-Ο και πάμε παρακάτω.Για μπες στο
blog μου και γράψε τι νομίζεις.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: 9-0 στις νίκες μας εφέτος επί του ΠΑΟ σε όλα τα σπορ. Εγώ περιμένω το 9-0 (ή 0-9) στο ποδόσφαιρο.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ΠΆΝΤΩΣ το λεει και ο ύμνος τους
Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ
ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.