11.9.10

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ...



... από τον Δαλούκα... Το δίνει και, ορίζοντάς το, το δείχνει...






5 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Tι σχόλια να κάνει κανείς εδώ.???

"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο Mr.Referee, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

Κύριε Καθηγητά, είσθε ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Φίλε μου, κανένα σχόλιο να μην κάνει κανείς. Μία μέρα νωρίτερα οι "φίλοι" Μαρινάκης και Πατέρας -από κοντά και ο Πιλάβιος- λέγανε μπροστά στον Πλατινί παπάρες περί καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα, προόδου, 50-50 κ.λπ. Άσε, λοιπόν...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Γερόγαυρο Ορθότατα αχτυπητος ο Γιώργος Αλλά, με όλη την αγάπη μου και την εκτίμηση, που γνωρίζει, ας μας πει αν θα είχε ανάλογη ..λάμψη, έμπνευση και ευκαιρίες αν είχε γεννηθεί στην Μυλούζη της Γαλλίας, ας πούμε, ή στο Μόλντε της Δανίας! Βρήκε και τα ...γράφει!
ΥΓ Εσεις έχετε γραψει ως "Γερογκρινιάρης" για τους βετεράνους του Θρύλου στο Red DNA; Αν ναι, υποκλίνομαι Ασύγκριτη προσφορά
@ Γεωργιε Trisque, quatorque beatus που ευρίσκεσαι εν Αθήναις! Ποιός ακούει τον Μαυρωνα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Όντως, Θόδωρε. Βρήκα και τα κάνω. Παράδεισος λογικής του παραλόγου η 3500χρονος Ελλάς!

Γερόγαυρος είπε...

Αγαπητέ Θόδωρε Α. Πέππα, γεια.

Ναι,όντως εγώ πότε πότε ανάλογα με την διάθεση, υπογράφω είτε σαν γερόγαυρος, είτε σαν Γερογκρινιάρης, ή ακόμα και σαν Γεροκαπετάνιος.
Όπως επίσης και στις χιουμοριστικές καταχωρήσεις, των "ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ" και "ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΠΙΟΥ" στο "RED PLANET" όπου και από εκεί σιγά σιγά, την κάνουμε για να μείνουμε σε ένα (σοβαρό χιουμοριστικό Blog) όπου θα μου αρέσει, και η καταχώρηση, αλλά και τα σχόλια.

Με άλλο μάτι βλέπει κανείς έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όπου είχε την τύχη να δει να αγωνίζεται ένας ΔΑΡΙΒΑΣ, ένας ΜΟΥΡΑΤΗΣ, ένας ΡΩΣΣΙΔΗΣ, και με άλλο μάτι κάποιος, που ο πιο παληός παίκτης που έχει δει είναι ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ή ο ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ.

Και μάλλον πρέπει να προβάλω και άλλο ένα όνομα.
"Γεροπολυλογάς", για αυτό....
.....Χαιρετώ σας.