30.9.10

ΔΑΝΕΖΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ





Μην προβληματίζεσαι, Φάδερ. Πάρ' τες! Δανέζικο έπιπλο, ντηζάιν αθάνατο!

4 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

Οι δύσμοιροι βάζελοι, ας τους έχει ο Θεός καλά. Είναι απ` τα λίγα που μας απέμειναν για να γελάμε κάπου κάπου. Κι ύστερα λένε κάποιοι οτι δεν υπάρχουν πια καλοί κωμικοί. Καλά τον Καραγκούνη γιατί τον αγνοείτε κύριοι;

Φυρί-φυρί είπε...

Αντιγράφω απο ανάρτηση του φίλου Γιώργου Γεωργιάδη απ` τη Σάμο.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΌΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ : ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΕΥΡΈΘΗΣΑΝ "ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ" ! ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΑΙΚΤΗ, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΙΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ ΒΙΚΙΝΚΣ ! ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !!
Υ.Γ.
Παρακαλείται ο σύγγαυρος Θεόδωρος να επιβεβαιώσει το πόρισμα...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ο ιατρός και τα DNA περιττεύουν όταν η απλή επαγωγική σκέψη και η παρατηρητικότητα ενός μέσου ντέτεκτιβ αρκούν Ανάλογες ακαθαρσίες εντοπίσθηκαν στο πρόσωπο παίκτη Και ρωτώ: υπάρχει κανείς που θα ..βούταγε οπουδήποτε και οποτεδήποτε; Υπάρχει; Ναι! ο.ε.δ.!

Hades είπε...

Δύο καλά ετυμολογικά που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες: ευρωπαίος εκ του ευρώπη και οπαίος (αρχαιοπρεπές!) και πρεσβυωπία, εκ του πρέσβης και οπή.
Και στις δύο περιπτώσεις του τόρνευσαν μια οπή ναααααα, με το συμπάθειο... :):):)

Α, ρε Πάντρε ντι γλάστρα τι τραβάς κι εσύ! :):):)