15.5.11

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κατά την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ ο "γνωστός" Δημήτρης Χατζηγεωργίου κρεούργησε για άλλη μία φορά τα έρημα και παντελώς ανυπεράσπιστα ελληνικά.
Να μερικές πατάτες του:

1. Παίζει βαρύνων ρόλο. (Την αιτιατική, παιδί μου, δεν την έμαθες;)
2. Ωραίο σουτ μεν, αλλά άστοχο δε! (Φαντάσου και να μην ήτανε ωραίο το σούτ!)
3. Δικαιολογημένη μεν η συμπεριφορά του Ίβκοβιτς, αλλά δεν επιτρέπεται δε! (Τα αυτά με παραπάνω...)
4. Παίκτες μεγάλου διαμετρήματος. (Κανόνι είσαι, παιδί μου, στα ελληνικά!)
5. Το γήπεδο του Ελληνικού είναι ένα χρόνο σε απραξία. (Ευτυχώς ο παρακαθήμενός του Βαγγέλης Ιωάννου δεν άντεξε και τον διόρθωσε: "σε αχρησία")

Είπε και άλλα ο ερίφης, αλλά πού να τα θυμάται κανείς μέσα στο αφάνταστο μπούρου-μπούρου της μετάδοσής του;! Μού 'μεινε, όμως, το φοβερό "τα αργά πόδια του Γλυνιαδάκη". Εφτά φορές το είπε - τόσες τουλάχιστον μέτρησα...

11 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Εγώ θα μείνω στο σχόλιο υπ' αριθμόν 5 μόνο.

Πότε η Κρατική ΤιΒι θα τον βάλει αυτόν επιτέλους σε ..... απραξία.;;;
Όχι για άλλον λόγο, αλλά για να ακούσουμε και ΕΜΕΙΣ ,..... λίγο ήχο από την Τηλεόραση.
(Όχι ΜΟΝΟ ..... εικόνα.)
Γιατί για την ώρα βλέπουμε εικόνα με την συσκευή στο "MUTE". !!!

george είπε...

Παραθετω ολοκληρο τοπικ σε μπασκετικο φορουμ σχετικα με τον θεουλη

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=8425

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Συχγαρητήρια για το άρθρο σας! Πρέπει να είστε από τους λίγους που κάνετε νύξη για τα μαργαριτάρια της "Ιερής Αγελάδος" που ακούει στο όνομα Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Δεν μιλάμε μόνο για σφαγίαση της Ελληνικής γλώσσας και των εν γένει μπασκετικών όρων, αλλά και για υποκειμενική μετάδοση κάθε φόρα που παίζει ο Ολυμπιακός εναντίον της ομάδας του Αγκωνίδη (λέγε με Διαμάντι του Ελληνικού μπάσκετ), με τον οποίο ο υποφαινόμενος είναι φιλαράκια.

Ο κύριος Χατζηγεωρίου έχει λανσάρει το trendy στυλάκι που συναύδει με τα νέα ήθη και έθιμα της ΝΕΤ: καρεδάκι μαλλί σκουλαρηκακι-μπιλια. Με όσους μιλάω, τον εξυμνούν για τις γνώσεις του σε όλα τα αθλήματα που μεταδίδει: "Ο Χατζηγεωργίου ξέρει να μεταδίδει μπάσκετ!", "Ο Χατζηγεωργίου έχει γνώσεις και είναι από τους καλύτερους σχολιαστές!". Το ότι είναι μεροληπτικός σε κάθε μετάδοση του, φυσικά, δεν παίζει ρόλο. Χθες, ακούσαμε από τον εν λόγω κύριο τα εξής: "Eμείς δεν θα ασχοληθούμε με την διαιτησία", "και οι διαιτητές, άνθρωποι ειναι", "δεν διαμαρτυρήθηκε ο Μαυροκεφαλίδης για το φαουλ που κακώς του καταλογιστήκε πάνω στον Διαμαντίδη, συνεπώς όλα καλά!"

Θέλει η___ να κρυφτεί, και η χαρά δεν την αφήνει. Πατάει ολόκληρη την γραμμή ο Μπατιστ και το περνάει στο ντούκου. Κατεβάζει την μπασκέτα ο Μπατιστ με Μαυροκεφαλίδη, και ωρύεται αμέσως ο Δημητράκης Χατζηγεωργίου, αγνοώντας το εμφανές επιθετικό φαουλ του "κινητου σκρην" που ακουει στο ονομα Μπατιστ.

Εκπροσωπεί οτι πιο γλοιώδες υπαρχει στην δημοσιογραφια. Το χθεσινο ρεσιτάλ παπαρολογίας με τον Βαγγέλη Ιωάννου καταγράφεται στην λίστα των πολλών που έχουν κάνει ως δυναμικο duo. Έχουν κατακρεουργήσει την Ελληνική γλώσσα και την μπασκετικη ορολογια. Ακομα και αυτοι που δεν ασχολουνται με το αθλημα του μπασκετ, καταλαβαινουν πιο πολλα απο μπασκετικη ορολογια και αμερικανικους ορους. Ακου transition game - σιγα μην ειναι τρανζιστορακι στο Λυκαβηττό - οταν παιζουν οι αλλοι αμυνα ζωνη. Καλυτερη περιγραφη εχει το ΝΒΑ JAM.

Mέσα στην χαρά "ΚΑΙ ΝΑΙ! ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 3-D (Βλέπε Δημήτρης Διαμαντίδης) κάθε φορα που εβαζε καλαθι η ζελα. Η φωνή απο το πηγαδι, όμως, σε αντίστοιχο καλάθι του Ολυμπιακού: "Και, ναι..., καλάθι ο ολυμπιακός, αλλά δεν έχει πει την τελευταίου του λέξη ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ".

Γελάμε μαζι σου, πολυθεσιτη, διευθυντη του αθλητικου τμηματος της ΕΡΤ, που εισαι ειδημων επι παντος επιστητου, σε ολα τα σπορ: γκολφ, τενις, κολυμβηση, μπασκετ, water polo, ποδοσφαιρο, ποδηλασια, ενοργανη γυμναστικη, ιππασια, και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις σε οποιοδηποτε αθλημα. Ποιος εισαι επιτέλους, ο Sport Billy?

Μετα απο ενα σημειο, το εβαλα στο mute και παρακολουθησα ολο τον αγωνα σαν κανα φυτο.

Με συχγωρείται για το μακρυσκελές κείμενο, απλά σπάνια βλέπω κάποιον να ασκεί κριτική στον εν λόγω κύριο. Το ότι κατακρεουργεί την Ελληνική γλώσσα σε κάθε μετάδοση του, δεν το αναφέρει σχεδόν κανένας. Σαν να περνάει απαρητήρητο. Μόνο ύμνους διαβάζω.

Καλημέρα σας,
Κώστας,

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Χατζηπαπαριές μεγάλου διαμετρήματος!

Hades είπε...

Περιμένεις δηλαδή, Γιώργο μου, κάτι καλύτερο από τον Χατζητέτοιο, πως τον λένε όλο τον ξεχνάω;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Mute!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Σ' ευχαριστώ, σύγγαυρε. Πάω να γελάσω.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ giaolaftaieioolympiakos: Γειά σου, σύγγαυρε. Περιπτωσάρα ο τύπος. Καταγέλαστος, αξιοθρήνητος.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θρυλόπιστος: Μεγίστου!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Σ' ευχαριστώ, σύγγαυρε, που με επεναφέρεις στην τάξη. Έλα ντε!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Γερόγαυρε Πάλι ..."μούτε" συνιστας; Τι θα γινει, θα παίξουμε το "Παιδια ενος κατωτερου θεού"; Αμα δεν ειχε ..Χατζημανουήλ κττ τι θακανε ο Κεντρωτης ; ..Κλέφτης θα γινότανε για να βρει θεμα; Οι ανθρωποι αυτοί ειναι μια κάποια λύση