20.10.11

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΟΣ...


... και τα καθήκια ετοιμάζονται να βγάλουν ανακοίνωση και να πουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε "παθολογικά αίτια".
Δεν ορρωδούν προ ουδενός.

4 σχόλια:

Καλλίνικος είπε...

Δυστυχώς υπάρχει νεκρός και νομίζω η επίσημη ελληνική "αριστερά" τρίβει τα χέρια της για αυτό. Μη ξεχνάμε ότι και το μεγάλο Λαμπράκη , ξέρανε καλά ότι θα τον καθαρίσουνε και εν γνώσει τους τον στείλανε στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να κερδίσει το κίνημα ένα νέο ήρωα - σε βάρος του ίδιου και της οικογένειας του που τον έχασε...

Καλλίνικος είπε...

Εμένα περισσότερο με ενοχλεί η λαϊκίστρια κ. Κατσέλη που εν έτει 2011 ακολουθεί τακτικές του παλιού "σοσιαληστικού" παπανδρεικού ΠαΣοΚ, αυτού του καρκίνου που ρήμαξε την ελληνική οικονομία τη δεκαετία του 80 - εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν υπάρχει τρίτος δρόμος. Όπως εύστοχα το θέτει ο κ. Δανίκας στο "Βήμα" :

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=425711

Όλα τα άλλα ελληνικό καφενείο να'χαμε να λέγαμε...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Αγαπητοί σύγγαυροι και φίλοι, θα μου επιτρέψετε να μη σχολιάσω το τί (μού) γράφετε σχετικά με "πολιτικά" θέματα. Αν συμφωνώ με την κάθε φορά εκφραζόμενη θέση σας, το ξέρετε τη στιγμή κιόλας που διατυπώνετε το σχόλιό σας. Για να αποφευχθούν άχρηστες αντεγκλήσεις, θα μπορούσα να είχα κλείσει επιλεκτικώς τα σχόλια, αλλά δεν το έκανα, σεβόμενος τους επισκέπτες του ιοστολογίου. Ο καθένας ας έχει, λοιπόν, τη γνώμη του, όπως και εγώ τη δικιά μου. Ελεύθερα ας εκφραστεί ο καθένας. Όπως, όμως, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να συμφωνεί (σε τίποτα) μαζί μου, έτσι κι εγώ (θα) γράφω την άποψή μου για όλα, χωρίς να σκέφτομαι αν θα υπάρξουν συμφωνίες ή διαφωνίες στα γραφόμενά μου. Γράφω ό,τι γράφω εδώ, διότι δεν έχω άλλο βήμα για να πω την άποψή μου. Δεν γράφω ό,τι γράφω για να το "συζητήσω". Σας παρακαλώ να με συμπαθάτε γι' αυτό και σας χαιρετώ από καρδιάς.

Hades είπε...

Παθολογικά τα αίτια απεφάνθησαν οι ειδικοί, είμαστε τυχεροί, θα ξαναφάμε χημικά και τις επόμενες φορές.
Καθάρματα.