12.5.14

ΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΝΑ ΝΕΤΡΕΜΠΚΟ




ΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ANNA NETREBKO: O MIO BABBINO CARO

4 σχόλια:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Και κόκκινη να μην ήταν παραμένει υπέροχη!
Σας χαιρετώ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα
Βλεποντας τις κοινες πολιτικες καθοδους και φωτογραφισεις του Μωραλη με γνωστα και διεφθαρμενα στελεχη του πασοκ -τα οποια μας οδηγησαν ως εδω, στο χειλος της καταστροφης και των μνημονιων και παρατηρωντας τα χαμογελα σαν να μην συμβαινει τιποτα οπως και γνωριζοντας οτι ο Μωραλης ητανε υποψηφιος στον παλιοτερο συνδυασμο του Πασοκ στη περιοχη(χωρις να βγει) και εχοντας ατομα απο το λαδιαρικο ψηφοδελτιο εκεινο στο νεο συνδυασμο αντιλαμβανομαι οτι εχουμε να κανουμε με ενα κολπο για να παραμεινει ουσιαστικα η συγκυβερνηση στον Πειραια δυνατη και ιδιαιτερα η νεα μεταμφιεση του Πασοκ κυριως που ασχετα απο κομματικες προτιμησεις παιρνει 5 τοις εκατο το πολυ στην Χωρα και στον Πειραια μεταμφιεσμενο θα παρει 25.
Ετσι ο κοσμος παρολο που πειναει παρολες τις τοσες αντιδρασεις εναντια σε μνημονια και πολιτικες, περικοπες και με τοσες μα τοσες αυτοκτονιες σε μια χωρα με 4000 αυτοκτονημενους μεσα στην κριση θα ξαναψηφισει τους δυναστες του.
Η εστω ενα μερος τους το οποιο προβαλλεται απο μεσα τα οποια στηριζουν και την συγκυβερνηση της Μερκελ και των μνημονιων.
Δεν μπορω να μην σχολιασω μετα απο αυτο την κινηση καποιων
νεων και και μεγαλων της πολης του Πειραια που λενε οτι θα ψηφισουνε..Ολυμπιακο λες και κατεβαινουν ψηφοδελτια ομαδων στην περιοχη
Και ετσι ως δια μαγειας ο εργατοκοσμος θα ξαναψηφισει οτι ψηφιζε απο το παραθυρο επειδη σχετιζονται με τον Ολυμπιακο. Ετσι θα παραμεινει η κουταλα της μασας σε οσους ητανε πανω απο την χυτρα και πιο πριν

Η εκμεταλλευση του κοσμου του Πειραια ειναι μεγαλη.
Η ψηφος επισης αλλωστε με οπαδικο τροπο σκεψης δεν ειναι ψηφος.
Εδω παιζονται πολλα και το μελλον να πουμε
Δεν μπορω να μην ξεχασω οτι οταν
ο Ζαγορακης κατεβηκε με την νδ και ηθελαν να υφαρπαξουν κοσμο απο τον Παοκ οι της νδ για να ψηφισει νδ, συνδεσμιτες διαφοροποιηθηκαν.
Αντιστοιχες κινησεις εχουμε ξαναδει απο αρκετους συνδεσμους.
Σημερα , μπροστα σε αυτες τις απιθανες πολιτικα καταστασεις που ζουμε βλεποντας τι γινεται και νιωθοντας γενικα τα πραγματα και παρατηρωντας τοσα και τοσα γυρω μας θα επρεπε να βλεπαμε και καποια πραξη αντιστασης απο τον κοσμο του Πειραια μπροστα σε αυτην την κινηση εγκλωβισμου τους.

Αυτο που παει να γινει στον Πειραια ειναι μεγαλη ντροπη για ολο τον Πειραια.
Εγω δεν ειμαι κομματικοποιημενος.
Το να ψηφισει ωστοσο καποιος με κριτηριο την φανελα ειναι αμιμητα κουφο.
Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν κραυγες απογνωσης 4 ετη και στο τελος λογω ομαδας να εγκλωβιζεται πολυς κοσμος.Και μαλιστα αποτελουμενα απο ανθρωπους μεσα στους συνδυασμους που ευθυνονται για την κριση.

Tου κλεινει το ματι του Μωραλη και ο Γιακουματος και ο Ποδυδωρας απο νδ-πολυ σοβαρα ατομα δηλαδη.Πηγανε σε καποιες συγκεντρωσεις αυτοι.
Αυτοι που μας ληστευουν μην τους ψηφιζετε
Ευχαριστω.Γεια σας

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλε πάρε θέση. Τι είναι αυτά που γράφει ο κύριος παραπάνω για τον Γιάννη το Μώραλη;
Ο θρύλος είναι ο Πειραιάς και ο Πειραιάς είναι ο θρύλος. Η νίκη του θρύλου είναι νίκη του Πειραιά!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Δεύτερος Ανώνυμος: Το ότι δημοσίευσα το μήνυμα του Πρώτου Ανώνυμου δεν σημαίνει ότι το προσυπογράφω. Εν πάση περιπτώσει κριτική ασκεί, και δεν χρησιμοποιεί υβριστικό λόγο. Την προσωπική του άποψη καταθέτει, που είναι -πάνω κάτω- και άλλων άποψη. Προσωπικώς δεν ανακατεύω τον Ολυμπιακό όχι με την πολιτική, αλλά με τίποτα απολύτως. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι μόνο Ολυμπιακός. Και όντας οπαδός του Ολυμπιακού είμαι σκέτα ολυμπιακός: όχι ολυμπιακός και κάτι άλλο, ούτε κάτι άλλο και πότε-πότε ολυμπιακός. Ο Γιάννης Μώραλης είναι φίλος μου και ξέρει ότι δεν θα τον ψήφιζα, αν ψήφιζα στον Πειραιά. Έχω πολλούς φίλους που δεν τους έχω ψηφίσει ποτέ. Όπως και υπάρχουν φίλοι μου που δεν με έχουν ψηφίσει ποτέ, όποτε ανακατεύθηκα στα κοινά. Γι' αυτό έχω μάθει να μην τα μπερδεύω αυτά τα πράγματα. Θα πρόσεξες, άλλωστε, ότι δεν "κρέμασα" τίποτα σχετικό με τις εκλογές στον Πειραιά. 2-3 υβριστικά μηνύματα προς τον Μώρλαη και τον Μαρινάκη και ένα προς εμένα, που εστάλησαν, δεν τα ανάρτησα. Αυτό δα έλειπε...