3.6.14

ΜΕ ΑΙΜΑ


Το κόκκινο της ερυθρόλευκης ριγωτής του Θρύλου δεν είναι χρώμα είναι αίμα. Στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη και η ήττα. Η νίκη κατακτιέται με αίμα. Η ήττα του Θρύλου είναι μεγαλύτερη και από νίκη, όταν η φανέλλα των ηττημένων αθλητών του κολυμπάει στο αίμα που έχυσαν στον αγώνα.
Όλα τα άλλα υπάρχουν μεν, αλλά ενενηνταεννέα φορές στις εκατό είναι αστείες ιστορίες, γελοίες προφάσεις και άτοπες δικαιολογίες.

5 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Γιώργο μου , μακάρι να μπορούσαν να το δουν αυτό που έγραψες, τα .. παλουκάρια μας !!!

Δεν έκανα λάθος. Αυτό ήθελα να .. γράψω !

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχουνε γίνει πάρα πολλά και δεν ωφελεί να τ' αναλύσουμε ΤΩΡΑ κι επειδή έχουμε σχεδόν ξεχάσει πως τίποτα δεν τέλειωσε, θα πω επιγραμματικά τα εξής:
α) Το ματς το χάσαμε με συμβολή της διαιτησίας. Όποιος δεν το βλέπει, έχει πρόβλημα.
β)Οι παίκτες μας ήτανε κατώτεροι των περιστάσεων. Ο κόσμος περίμενε διψασμένος τον τίτλο κι εκείνοι απλώς ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΠΩΣ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ. Δε θα σταθώ σε λεπτομέρειες και στατιστικά, όταν ο αρχηγός σου και τεκμηριωμένα καλύτερος παίχτης της Ευρώπης βάζει ΕΝΑΝ (1) πόντο στον τελικό, τότε απλώς δεν πάμε καλά.
3)Οι ακατατονόμαστοι παίξανε πιο ψυχωμένα από 'μάς, ήτανε καλύτεροι, κάπως σα να αντιστράφηκαν οι ρόλοι από τον 3ο τελικό στο Ο.Α.Κ.Α.. Ανεξήγητα έως και ύποπτα καλύτεροι...
4)Καλά κάνουν οι Αγγελοπουλαίοι και φωνάζουνε, τη στιγμή που το δημοσιογραφικό κατεστημένο πάει να κρύψει το έγκλημα και να αποθεώσει πάλι τους πολυαγαπημένους του βαζέλες. ΩΣΤΟΣΟ, το θέμα με την Εθνική θέλω να πιστεύω πως θα το ξανακουβεντιάσουμε πιο ψύχραιμα μετά την Τετάρτη.
5)Το σημαντικότερο: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Το ποιος φταίει, πόσο και γιατί θα το δούμε μετά την έκβαση των τελικών.Πρέπει όλοι οι Ολυμπιακοί να συστρατευτούμε, να ανέβουμε εκεί πάνω και να τους ξεφτιλίσουμε τελείως! Θα μου πείτε, δε θα μας αφήσει η διαιτησία. Ας μη μας αφήσει! Εμείς πρέπει να παίξουμε σα να μην υπάρχει αύριο! Να γυαλίζει το μάτι μας, και επειδή μας αδικήσανε και επειδή είμαστε καλύτεροι! Όσο πιο καλά παίξουμε, τόσο πιο ξεφτίλα θα γίνουνε! Μην τους κάνουμε τη χάρη να μας κερδίσουνε με διαφορά!
Παίκτες του Θρύλου, είστε καλύτεροι, ο ερυθρόλευκος λαός σας στηρίζει, ξέρουμε, δε, ότι κάποιοι από 'σάς είστε και αποδεδειγμένα βέροι Ολυμπιακοί! Μπορείτε, ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΤΕ, γαμώ το φελέκι μου! Τους κλείσατε το σπίτι ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, και σκούζανε, χεστήκανε πάνω τους και βάλανε τα μεγάλα μέσα! Ξεφτιλίστε τη μεγαλύτερη σαπίλα των σπορ! Παίξτε αντρίκεια, μάγκικα και Πειραιώτικα κι άστε τους να παραμυθιάζονται ότι κυριαρχούν στο μπάσκετ, ενώ στην πραγματικότητα το βιάζουν!
Ο Ολυμπιακός είναι για τα ζόρια! Στα εύκολα Ολυμπιακός, στα δύσκολα Θρύλος!
Χίλιες φορές να χάσουμε στο τσακ, με διαιτησία 100-0 υπέρ του βάζελου, παρά να πετάξουμε λευκή πετσέτα!
Χάσαμε μια μάχη, δε χάσαμε τον πόλεμο!
ΘΡΥΛΕ, ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ,
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ:
ΟΕ - ΟΕ - ΟΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ (Βασίλης από Νίκαια)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βασίλης από Νίκαια: Σε τίποτα δεν διαφωνούμε. Μα σε τίποτα.

savvas gridlock είπε...

Bασίλη, το θέμα με την Εθνική έχει παρεξηγηθεί. Κανείς δεν λέει να μην πηγαίνουν οι αθλητές του Θρύλου στην Εθνική. Είναι τιμή για το μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδος να στελεχώνουν αθλητές του την Εθνική ομάδα σε όλα τα σπορ. Πρέπει όμως να βρεθεί κάποιο νομικό υπόβαθρο για να αντιδράσεις σε όσα γίνονται στο μπάσκετ. Ο βάζελος δεν πληρώνει εφορία για τα συμβόλαια των αθλητών του. Για να αναδειχθεί αυτό το θέμα, βρέθηκε η φόρμουλα με τα ασφαλιστήρια στα ματς της Εθνικής. Σε όλο τον πλανήτη οι Ομοσπονδίες στέλνουν στους Συλλόγους τα ασφαλιστήρια των διεθνών στις ομάδες τους. Μόλις το κάνουν και εδώ, θα φανεί το ακριβές ποσό που εισπράττουν οι παίκτες από τις ομάδες (με βάση αυτό καθορίζεται το χρηματικό αντίτιμο της ασφάλισης στις διεθνείς τους υποχρεώσεις), άρα θα αποδειχθεί περίτρανα πως ΟΛΑ τα συμβόλαια της ΚΑΕ ΠΑΟ είναι μηδενικά. Ο Ομπράντοβιτς δούλευε στον ΠΑΟ και ήταν για περίπου έναν χρόνο απλήρωτος. Δεν είναι δυνατόν μία διοίκηση να θυσιάζει το δίκιο και τα συμφέροντά της στο βωμό ενός παρεξηγημένου ''πατριωτισμού'', που επιτάσσει το τσιτάτο ''η Εθνική έξω από τις συλλογικές αντιπαλότητες''.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βασίλης από Νίκαια & savvas gridlock: Σύγγαυροι Βασίλη και Σάββα, αγαπώ την Ελλάδα (όσο με αγαπάει και εκείνη) και δεν με ενδιαφέρει καμμία Εθνική Ελλάδος, όταν με την παρουσία της προσβάλλει ευθέως το όποιο σπορ. Είμαι μόνο Ολυμπιακός και δεν είμαι με τις "ελληνικές" ομάδες με όποιον και αν παίζουν. Αυτά - και πολλά είπα. (Στο Μουντιάλ υποστηρίζω, όπως και πενήντα τόσα χρόνια τώρα, Αργεντινή / Ουρουγουάη.)