4.6.14

Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ


Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες σκέψεις.
Ο Ολυμπιακός του μπάσκετ δυστηχώς έχει παναθηνακοποιηθεί... Γι' αυτή την εξέλιξη μέγιστη ευθύνη φέρουν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι που με τα συνεχή παραπονά τους για τη διαιτησία, άλλο δεν κάνουν από το να δημιουργούν στην ομάδα μας κλίμα ηττοπάθειας.
Κύριε Μπαρτζώκα. Αν θέλεις να λέγεσαι προπονητής του Ολυμπιακού σταμάτα αφενός τη γκρίνια για τη διαιτησία, γιατί καθόλου αυτό δεν μας τιμάει, αφετέρου απαίτησε από τα αφεντικά σου παίχτες τέτοιους που θα μπορούν να κερδίζουν το πρωτάθλημα απο τον μισό παο.
Τέλος εσείς καϋμένοι παίχτες. Τέτοιοι είστε γιατί με τέτοια άφρονα διοίκηση, στην προκειμένη περίπτωση, φέρετε την μικρότερη ευθύνη. Εσείς μπάινετε στη διεκδίκηση από τον "αιώνιο" με "μις ματς". Με την προκατάληψη ότι θεοί και δαίμονες στάλθηκαν για να σας κλέψουν το αποτέλεσμα και με τα πόδια τρεμάμενα από τα πρώτα λέπτα. Τι να περίμένουμε από 'σας όταν η πνευματική-ψυχολογική υποστήριξη που έχετε σ'αυτή τη σειρά παιχνιδιών είναι ανύπαρκτη. Από δοιηκητές παπαγαλίζοντες και προπονητές που πετάν τα σακάκια τους ως άλλοι "Ιωαννήδηδες".. Μην ξεχάσω κι εσάς τους "λίγους" που όντως τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν την ονειρευόσασταν ούτε στα τρελά σας όνειρα!.....

Κώστας

Γερόγαυρος είπε...

Αυτή η φανέλα Γιώργο μου είναι ιερή, για "εμάς", που στερούμεθα μίας "εξόδου", για να πληρώσουμε την κάρτα φιλάθλου, ή να πληρώσουμε την είσοδό μας, όπου χρειάζεται για να την .... χειροκροτήσουμε.

Όχι όμως από ότι φαίνεται, στα ...καλοπληρωμένα " λεβεντόπαιδά " ... μας !!!

Ευτυχώς όπως βλέπουμε, ΟΧΙ όλα !!!

Κάποιοι την τιμούν !!!

Για μένα , "τα αδέλφια" πρέπει να δουν τι θα κάνουν πλέον .... "Χθες" !!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Κώστας: Σύγγαυρε, είναι εντελώς ανεξήγητο αυτό που γίνεται κάθε χρόνο. Τί να πω;...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Μάκη, το πρόβλημα υπάρχει μόνο με τον ΠΑΟ και επί σειρά ετών. Δεν μπορώ να πω τίποτα από την πίκρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιωαννιδης, στην Ευρωπη δεν πηγε τοσο καλα (διοτι δεν τον αφησαν). Στην Ελλαδα ομως και κυριως με τον παο τους επαιζε για πλακα -και ας "πεταγε" και το σακακι του!-
Τ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν καταντήσει γραφικοί και όπως φαίνεται ...κομπλεξικοί!
Φλωρινιώτης.