26.10.14

ΑΦΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ




ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ:
Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσιά. Είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα. Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας, θα τους είχαμε πατήσει όπως και πέρυσι. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, είναι ντροπή για την κυβέρνηση, είναι ντροπή να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Για να νικήσουν, πρέπει να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να ρίχνουν χειροβομβίδες, να μιλάνε με πακιστανικά και κινέζικα τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Η φωτογραφία λέει πιο πολλά από τα λόγια του (που είναι, ούτως ή άλλως, αφασικά).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε θα μας το βγάλετε ξινό. Ό,τι και να κάνετε, ό,τι και να πείτε, ΧΑΣΑΤΕ, ΒΑΖΕΛΟΣΚΥΛΑ! Κι όχι μόνο χάσατε, αλλά παίξατε πιο χεσμένα κι από ομάδα ερασιτεχνική. Το ότι γλυτώσατε μιαν ιστορική ξεφτίλα που σας αρμόζει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αν ο Ολυμπιακός έχανε με τον τρόπο που χάσατε εσείς εχτές, ο κόσμος θά 'κραζε τους παίχτες. Εσείς υπερηφανεύεστε ότι παίξατε γενναία (θα πέσει φωτιά να μας κάψει...) κι ως γνήσιοι άνανδροι, που δεν παραδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου, αλλά ρίχνουν το φταίξιμο στα... άστρα, πιπιλάτε τις καραμέλλες της διαιτησίας και των πακιστανικών κινητών... Όλα αυτά με την ξεφτιλισμένη αβάντα των ΜΜΕ, φυσικά... Αν ο Ολυμπιακός έχανε έτσι, οι ΑΡΔοφυλλάδες δε θα το δικαιολογούσαν, θα τον έκραζαν. Εσείς, μονά - ζυγά, δικά σας. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ!
Είσαστε πια κάτι χειρότερο από γελοίοι, είσαστε απολύτως σιχαμένοι, χαμερπείς ξεφτίλες που διατηρείστε ζωντανοί από το σπρώξιμο των μέσων και τις μαλακίες των δικών μας (βλέπε Μήτρογλου). Αν είχατε στάλα φιλότιμο έπρεπε να το κλείσετε το βρωμερό σωματείο σας, να ανοίξετε ένα λάκκο και να πά' να χωθείτε μέσα, να μη σας βλέπει ο ήλιος, μικρόψυχοι, κομπλεξικοί. Αλλά έχετε βρει μηχανή: εσείς δε φταίτε ποτέ, μονίμως σας κυνηγάει το σύστημα (καλά, εδώ κι αν θα πέσει φωτιά...). Φτου σας, ρεζίληδες... Από καιρό το υποψιαζόμουνα, αλλά χτες, μετά τις πούστικες δηλώσεις σας, το πήρα απόφαση: δεν παλεύεστε πια, δε συνεννοείστε, δε μπορεί να σας πάρει άνθρωπος στα σοβαρά και στο κάτω - κάτω δε σας αξίζει μ' αυτά που λέτε και κάνετε. Χειρότεροι κι απ' τους ΠΑΟΚτζήδες έχετε καταντήσει. Στο εξής δε χαλάει κανείς Ολυμπιακός την καρδιά του για τα σκουξίματά σας, γιατί έτσι πέφτουμε στη λούμπα και δεν απολαμβάνουμε τις νίκες μας. (Εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση θα βγαίνατε στους δρόμους. Ανθυπανθρωπάρια...). (Βασίλης από Νίκαια)