2.10.10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 3-1



Με γκολ του Τοροσίδη και του Μιραλάς (2), με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και με αγωνιστικό πελάγωμα για περίπου 10 λεππτά προς τοπ τέλος του αγώνα, νικήσαμε με 3-1 τον συνονόματο του Βόλου.

6 σχόλια:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Ευτυχώς που ο προπονητής είναι μόνο ένας!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΧΙ: Έτσι πρέπει να είναι. Ποιός έχει αντίρρηση;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ρε παιδιά-Γιώργο κι εσύ μεσα ήσουνα-αλλά και οι ..λοιποί 25000 γιά πέστε μου -εχω και προβλήματα όρασης, δεν το αρνούμαι Εκείνο το ..ανάποδο αράουτ που έδωσε [δεν θυμαμαι, αλλά γιά να κινήσει το ...Πατρικό ενδιαφέρον του ..Πρεσβευτάρχη- γλωσσοπλάστης, ε;-κάτι θαγινε..] έκρινε το αποτέλεσμα; Ασε που και το ..στρίψιμο της δεκάρας ύποπτο φάνηκε Πώς κι έγινε να το κερδίσουμε εμείς; Πού είναι το "πενηντα-πενηντα";

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α. ΠΕΠΠΑΣ: Α, γιατρέ μου, διαβάσατε, καθώς φαίνεται, τις πατρικές δηλώσεις και τα πατερικά κείμενα του πρεσβευτάρχου (σκίζεις!). Καλά να πάθετε!

Με ρωτάτε: Πού είναι το "πενηντα-πενηντα";
Απαντώ: Μετά από το σαρανταεννέα σαρανταεννέα και πρίν από το πενηνταένα πενηνταένα. Και νομίζω ότι ούτε λάθος κάνω ούτε υπερβάλλω.

Hades είπε...

Απορώ με τις απορίες σας. Ο Πάντρε Γλάστρας μέσω κύκλων του ήτο σαφής αναφορικά με το που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός χθες: στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν έδωσε κάτι, με τον Πανσερραϊκό δεν έδωσε κάτι άλλο, ομοίως και με τον Αστέρα. Άρα μας πήγε πρίμα και χθες.
Μην τους παρεξηγείτε, είναι το ευρωπαϊκό σύνδρομο που ακόμη τους διατηρεί σε ζάλη.

Γερόγαυρος είπε...

Οποία απόλαυσις να διαβάζουμε τόσο λεπτό, αλλά και καυστικό χιούμορ στα σχόλιά σας, αγαπητοί "erythrolefkometerizireaders".
Γλωσσοπλάστης κι'εγώ ???

Σας ευχαριστούμε.