16.5.11

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ... ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ...



Ιδού πώς μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό "υποστηρίζεται" από ανθρωπάκια και σκατοφυλλάδες. Τους έφταιγε η διαιτησία - λέει...
Το "Ξεφτίλα" και "Στα τσακίδια" -που είναι για άλλον πράσινο... πόνο- τους το λέμε κι εμείς για τα καμώματά τους μετά την ήττα τους στο μπάσκετ.

9 σχόλια:

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο.Η διαιτησία
του μπάσκετ ευνόησε τον Ολυμπιακό!

Hades είπε...

Ουδέν σχόλιον. Δεδομένου ότι πολύς κόσμος από τους βάζελους πιστεύει τα ίδια, νομίζω ότι μας βολεύει μια τέτοια εξέλιξη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δυστυχώς θα υπάρξουν και χειρότερα. Γι'αυτό σε πρώτη φάση ας βολευτούν με το "σενάριο τρόμου" που αν και αρκετά δύκολο να υλοποιηθεί, προσφέρει αρκετό γέλιο και μόνο ως ιδέα...

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Φυλλάδες ανάλογες του λειτουργήματος (χαχααχχαχα) και της ομάδας τους... ας μειωθούν οι πωλήσεις μέχρι το μηδέν...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ: Ιδίως ο Χριστοδούλου!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ HADES: Το απολαμβάνουμε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Όχι ότι ο "Γαύρος" είναι καλύτερος!...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ειναι περίεργο το θέαμα του αθλητικού γραπτού (λες και ο προφορικος ειναι καλύτερος, δηλαδη)λόγου που ούτε αθλητικός είναι, ούτε γραπτός λόγος είναι Θα ηταν διασκεδαστικό, αν δεν ήταν επικίνδυνο Οσο για την ..σεξουαλικότητα, άλλοι ..πριν, άλλοι ..μετά, τυφλα ναχει ο Δομινικος [του] Στρωνει [της το] Καν!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Εγώ πολύ φοβάμαι ότι είναι ένας τρόπος επηρεασμού των διαιτητών εν όψει των τελικών.
Παλιό το κόλπο, εύχομαι να μην πιάσει, αν και δεν το πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης τους έφταιγαν και οι σχολιαστές της ΝΕΤ, οι οποίοι μάλλον ξενέρωσαν με την ζωή τους που το πήρε ο Ολυμπιακός, αφού σε αντίθετες περιπτώσεις είναι πολύ πιο ενθουσιώδεις με τον Παναθηναϊκό. Τους έφταιγαν γιατί απαγορεύεται για τους βάζελους να αναφέρεις διαιτητικό λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού, πρέπει όλοι να κινούμαστε στους ρυθμούς που θέλουν αυτοί και να βλέπουμε ότι θέλουν αυτοί. Αυτό γιατί οι βάζελοι δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτή τη χώρα και ότι υπάρχει και άλλος ένας σύλλογος του ίδιου βεληνεκούς συνολικά. Έχουν ξεφύγει τελείως, δεν ξέρουν τι βλέπουν, γιατί οι διαιτητές κάνανε λάθη και για τις δύο ομάδες, αλλά επειδή ακριβώς ήταν ισορροπημένα τα λάθη δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα και δεν έκανε κανένας ουδέτερος λόγο για το θέμα αυτό. Αλλά όπως πάντα βλέπουν μόνο αυτα που θέλουν να δουν, όπως και στο ποδόσφαιρο ξέρουν απέξω τα παιχνίδια που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά έχουν διαγράψει από την μνήμη τους αυτά που ευνοήθηκαν οι ίδιοι που είναι και περισσότερα και πιο κραυγαλέα. Και στην τελική δεν είμασταν και ισόβαθμοι. Όσο για το μπάσκετ, εδώ και 4 χρόνια στους τελικούς μας ληστεύουν, όπου είτε στο ΟΑΚΑ είτε στο ΣΕΦ στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς που κρίνεται στον πόντο και στο οποίο κρίνεται αν θα σπάσει η έδρα, πάντα τα ανάποδα σφυρίγματα δίνουν και παίρνουν, και πάντα εις βάρος του Ολυμπιακού. Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι μπορεί να βάζουν φράγκα, αλλά δεν φημίζονταν ποτέ για το ήθος τους, κάτι για το οποίο οφείλω να παραδεχτώ στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Ομπράντοβιτς που παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος προερχόταν από πολύ μεγάλη αγωνιστική απραξία και είχε και τεράστιες ελλείψεις. Αλλά ας μην δημιουργούμε θέμα με τις κοτσάνες των εφημερίδων τους, αυτό έλειπε να παραδεχτούν τον αιώνιο αντίπαλο. Κανένας άλλος που είχε μάτια και είδε τον τελικό δεν είπε τέτοιες αηδίες.