8.5.11

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Επειδή εμείς οι Γαύροι δεν είμαστε κομπλεξικοί και επειδή όντως αναγνωρίζουμε την αξία του αιώνιου αντιπάλου μας και την ανωτερότητά τους έναντι της ομάδας μας στο μπάσκετ, απευθύνουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιό της στην καλαθόσφαιρα.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
ΘΕΡΜΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ.

7 σχόλια:

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Κ. Καθηγητά

Όταν έγινα Ολυμπιακός από το παππού κατάλαβα πως Ολυμπιακός είναι ζεις όταν είσαι πρώτος και να πεθαίνεις όταν είσαι δεύτερος. Θα προτιμούσα να στηθεί κανένα λαικό ερυθρόλευκο δικαστήριο για Κόκκαλη (κυρίως!!!!!) και Αγγελοπουλέων (με την ανερμάτιστη έως ύποπτη συμπεριφορά τους.. ο άνθρωπος έλεγε στην τηλεόραση κοροιδευτικά στους παναθηναικούς να πάνε να αγοράσουν εισητήρια για το Final4 μετά τη νίκη μας στην Πόλη) και μετά να πάω να δώσω συγχαρητήρια, μέχρι και το πσίτι μου να δώσω για να πανηγυρίσουν.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Αγαπητέ μου φίλε, σύγγαυρε και συγκερκυραίε, ας μην μας αφήσει -κατά το ανάλογο αρχαίο ρητό- "να καθεύδωμεν το των Βαζέλων τρόπαιον". Συνελόντι ειπείν: να σηκώσουμε ψηλότερα τη σημαία του Θρύλου ΠΑΝΤΟΥ!

Γερόγαυρος είπε...

Kαλημέρα Δάσκαλε.!!!

Συμφωνώ μαζί σου, παρ'ότι ο κοντός "Χόμπιτ" όταν αποκλεισθήκαμε από την Σιένα, και αυτοί προκριθήκαν εις βάρος της Μπαρσελόνα, δήλωσε.

"Όσο χάρηκα για την πρόκρισή μας, άλλο τόσο χάρηκα για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού."!!!

Καλή Εβδομάδα, και καλή Δύναμη.!!!

Όπως και να το κάνουμε, υπάρχει μία διαφορά στις ομάδες μας ...Συλλογικά, και για αυτό δείχνουμε την ανωτερώτητά μας.

Εγώ χθές και για άλλο λόγο ήθελα να πάρει ο Παναθηναϊκός το τρόπαιο.
Επειδή αντίπαλοι ήσαν, η "Συγκεκριμένη" χώρα. !!!

Καλή εβδομάδα, και καλή Δύναμη.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Το ότι υποστηρίζω πάντοτε τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού (άρα και την Μακάμπη!) δεν σημαίνει ότι η ομάδα του ΠΑΟ δεν είναι άξια συγχαρητηρίων. Σε καλημερίζω από τους Κορφούς, σύγγαυρε.

Hades είπε...

Όντως αξίζουν συγχαρητήρια στους βάζελους, όντως έχουν εξαιρετική ομάδα και άξιζαν το κύπελλο, όμως το ερώτημά μου προς τους Αγγελόπουλους είναι γιατί ακόμη δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν αντίστοιχη ομάδα. Ευελπιστώ η παρουσία του Σόφο στον τελικό σε συνδυασμό με τη δική τους απουσία να τους πει κάποια πράγματα και να τα αξιοποιήσουν ανάλογα.
Ας προσέχαμε εμείς όμως που αποκλειστήκαμε από τους ανύπαρκτους. Όταν δεν έχεις προκριθεί εσύ εκεί που πρέπει, δεν μπορείς μετά να περιμένεις από τους άλλους να πράξουν τα δέοντα. Το τονίζω, διότι ως είναι αυτονόητο κι εγώ με την Μακάμπι ήμουν χθες -αυτό έλειπε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Σε χαιρετώ, σύγγαυρε.

Unknown είπε...

Το παρακάτω το προσυπογράφω ακόμη και γω
Επειδή εμείς οι Γαύροι δεν είμαστε κομπλεξικοί και επειδή όντως αναγνωρίζουμε την αξία του αιώνιου αντιπάλου μας στο μπάσκετ, απευθύνουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιό της στην καλαθόσφαιρα.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
ΘΕΡΜΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ.