2.5.11

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ





Και τα σκατά αυτά είναι γνωστά στις διοικήσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και όλων των άλλων ομάδων. Τα γνωρίζει δε και το διαχρονικώς επίσημο κράτος, αλλά δεν τα ακουμπάει -όχι για να μη λερωθεί-, αλλά γιατί είναι πράκτορές του. Το ελληνικό κράτος αγκαλιάζει δεκαετίες τώρα μόνο σκατά - και στην "πολιτική", και στον "πολιτισμό" και στην "κοινωνία" και "παντού". Μας το είπε, άλλωστε, και το αφεντικό μας, ο Δομίνικος Στρως-Καν, που πολύ καλά το ξέρει: Merde...

4 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

Προσυπογράφω άνευ σχολίου.

Γερόγαυρος είπε...

Η πιο απίθανη ατάκα του Καλμαζίδη στην συνέντευξη μετά τον τίτλο.
"Είχαμε αυτό που λένε οι Ισπανοί, τα τρία "C"
Καβέσα - Κορασόν - Κοχόνες.

Έτσι έκλεισε την Συνέντευξη. !!!

Γειά σου ρε μεγάλε Κόουτς. !!!

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα. Κανένας αρμόδιος φορέας δεν πρόκειται να πάρει μέτρα. Προ 2μηνών με τα επεισόδια στου Καραϊσκάκης, η ΕΠΟ με την μαριονέτα Πιλάβιο στο κεντρικό δελτίο του MEGA, διερρήγνυε τα ιμάτιά της ότι εφεξής θα πέφτει βαρύς πέλεκης στις εκάστοτε ΠΑΕ που είναι αποκλειστικές υπεύθυνες για τα επεισόδια.

Στο αποψινό δελτίο του MEGA, ο Πιλάβιος έγινε ρόμπα απ'τον Παύλο Τσίμα όταν ο τελευταίος επέκρινε τον πρώτο που με την παρουσία του μετά τα επεισόδια, αντί να μείνει δείχνοντας έτσι την δυσάρεσκεια του, προτίμησε να μείνει επικροτώντας εμέσως πλην σαφώς τα έκτροπα. Δις ρόμπα έγινε ο Πιλάβιος όταν πήρε τον λόγο ο Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού Νικητιάδης λέγοντα ότι: "Ο κος Πιλάβιος δεν πρόκειται να δει ούτε ένα ΕΥΡΩ αν δεν αλλάξει και γίνει πιο αυστηρό το καταστατικό της ΕΠΟ για τα επεισόδια". Το πρόσωπο του Πιλάβιου άρχιζε να γίνεται χλωμό και να μασάει τα λόγια του. Ήταν να τον λυπάσαι. Αλλά, όχι! Εγώ δεν τον λυπάμαι. Ο άνθρωπος είναι άβουλος, άτολμος, όλα τα στερητικά -α μπορείται να του τα καταλογίσετε και αυτά ακριβώς είναι.

Μετά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκης, όλες οι δήθεν αθλητικές εφημερίδες έγραφαν ότι είναι στο ΤΣΑΚ ο Πλατινί να μας διώξει από τις διεθνείς Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βλακείες! Η UEFA και η FIFA δεν έχουν δικαιοδοσία στο να ασχολούνται με τα επεισόδια μιας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (είτε είναι αυτή η Ελληνική ή η Ισπανική) όταν αυτά (τα επεισόδια) είναι εσωτερικά. Για αυτούς είναι internal affairs και ως εκ τούτου δεν έχουν καμία αρμοδιότητα οι της UEFA και FIFA. Φυσικά, αν, και εφόσον αυτά εξωτερικευτούν σε διεθνείς αγώνες (όπως στου HAYSEL), τότες ΝΑΙ είναι στην δικαιοδοσία τους.

Ο Πιλάβιος, γιατί σε αυτόν και σε αυτόν μόνο, πέφτει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, είναι μια μαριονέτα. Μια μαριονέτα δίχως πυγμή και σθένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Προτιμάει να τα έχει καλά με όλες τις ΠΑΕ απ΄ότι να καταδικάσει ανοιχτά και να εφαρμόσει επιτέλους, ρε διάολε, το γράμμα του νόμου. Εντελώς ειρωνικά, την πρώτη και τελευταία φορά που εφαρμόστη το γράμμα του νόμου με την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ήταν την περίοδο 1990-91, όταν οι επιστήμοναι επήραν στο κυνήγι τον Δημόπουλο του Αθηναϊκού. Η τιμωρία που επιβλήθη στον Ολυμπιακό ήσαν -2 βαθμούς και 5 αγώνες εξορία.

Τους χαιρετισμούς μου για το ωραίο blog σας,
Κώστας.

Hades είπε...

Την κάνουν καλά τη δουλειά τους πάντως. Πόσοι και πόσοι κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ εξαιτίας τους... Γι'αυτό και το φαινόμενο της βίας φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να πάψει να υφίσταται...