4.5.11

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...


Διαβάζω στον "Κόκκινο Πλανήτη": "Υποψήφιος για την προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στις επικείμενες εκλογές θα είναι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης."

Να φωνάξουμε και κανά "Χατζηχρήστο" για σύμβουλό του...

11 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Καλημέρα Δάσκαλε.
Με τα άτομα και τα διοικητικά της ομάδας μας, μάλλον είμαι σκράπας.!

Κάτι έχω ακούσει όμως για τον εν λόγω "κύριο". !!!

Μπορείς να μας κάνεις μιά πιο λεπτομερέστερη περιγραφή, η υπάρχει φόβος για μηνύσεις. ;;;

George είπε...

Ναι θα το δουμε οντως...μεχρι τελη Μαιου θα εχει γινει ΚΑΙ αυτό...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Ναι, πάμε να κάνουμε τον Θρύλο Αεκάκι, δυστυχώς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Όχι, δεν έχω τίποτα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ούτε καν τον γνωρίζω προσωπικά. Αλλά το να ῾᾽δοθεί᾽᾽ ο ερασιτεχνικός Θρύλος δώρο στην Θ7 παραπάει. Χρηματοδότες χρειάζονται, όχι προεδρεύοντες. Οχι ᾽᾽Χατζηχρήστοι᾽᾽! Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

Αν το δούμε κι αυτό, τότε καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Και κυριολεκτώ ως προς αυτό διότι αν κατέβει ο συγκεκριμένος θα βγει περπατώντας με κάβα τις ψήφους των οργανωμένων.
Έλεος δηλαδή...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ηades: Γειά σου, φίλε.

Μίλτος Βασιλείου είπε...

Οπως καταλαβαίνω, υπάρχει ...σοβαρό σχέδιο για την διάσωση και την εξυγίανση του Ερασιτέχνη... Μπράβο μας και σ' ανώτερα... Τρέμε Χατζηχρήστο...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Σοβαρότατο, συγγαυροσύντροφε! Χαίρε.

Hades είπε...

Να προσθέσω, σύγγαυροι, ότι για να κατανοήσουμε πόσο ζεστά έχουν πάρει το θέμα του Ερασιτέχνη, οι εκλογές που θα αναδείξουν τη νέα Διοίκηση προκηρύχθησαν για την Δευτέρα 16 Μαϊου, δηλαδή σε μέρα που... δεν εργάζεται κανείς.
Και για την ώρα δεν ξέρουμε και τι "ψηδοδέλτια" υπάρχουν κιόλας.
Ελπίζω το πλάνο για τον Ερασιτέχνη να μην είναι αντιστοίχου οργανωτικής δεινότητος, διότι την κάτσαμε την βάρκα...

Hades είπε...

Ωραία τα νέα σήμερα: http://www.sportdog.gr/article/29299/ektos-champions-league-volei-o-olubiakos
Από αυτούς περιμένουμε να σώσουν τον Ερασιτέχνη να υποθέσω; Ο υποψήφιος κύριος Κουντούρης έχει πάρει θέση; Ο πρώην, κύριος Συγγελίδης ίσως; Ο κύριος Θεοδωρακάκης πιθανώς; Ή μήπως όλοι είναι απασχολημένοι με τις εκλογές σε εργάσιμη μέρα;

(αντιγράφω)
Ο νταμπλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ, Ολυμπιακός, δεν θα πάρει μέρος στο Champions League της επόμενης σεζόν εξαιτίας οικονομικής στενότητας, ενώ είναι αμφίβολο το αν θα παίξει έστω στην Ευρώπη!
Οι πρωταθλητές λοιπόν δήλωσαν αδυναμία να καταβάλλουν αρχικά το παράβολο συμμετοχής το οποίο κυμαίνεται από τα 7000 ως τις 23.000 ευρώ, ενώ τόνισαν πως δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος της διοργάνωσης!

Ο Ολυμπιακός έχει διορία μέχρι την Τετάρτη να δηλώσει το αν θα συμμετέχει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το CEV Cup…

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Μένω άλαλος, σύγγαυρε.