24.10.11

ΛΟΒΕΡΔΟΣ


Εγραψε στο Facebook ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός φτιάχνει μεγάλη ομάδα επειδή ο Ε. Βαλβέρδε, με επιμονή του προέδρου Μαρινάκη, ήταν και παραμένει προπονητής του. Με άλλα λόγια, επειδή ο πρόεδρος επιμένει και εφαρμόζει τις επιλογές του, ο Ολυμπιακός αποκτά τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ομάδας με προσωπικότητα.
Οι όψιμοι υποστηρικτές του Βαλβέρδε καλό θα είναι να πάνε στον καθρέπτη να κοιταχτούν και να ορκιστούν στον εαυτό τους ότι δεν θα αποδοκιμάσουν ξανά τους παίχτες και τον προπονητή. Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έχει μέλλον. Εύχομαι η Μπαρτσελόνα, αν είναι να πάρει τον προπονητή μας, να τον πάρει σε δύο χρόνια και όχι του χρόνου. Θυμίζω στους δύσπιστους ότι ο Γιόχαν Κρόιφ πρότεινε τον Βαλβέρδε για διάδοχο του Γκουαρδιόλα και όλοι ξέρουν ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποδέχεται τις συμβουλές του Γ. Κρόιφ. Ολυμπιακός λοιπόν και Βαλβέρδε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα αν και φέτος δεν έχω καταφέρει να τη δω λόγω υποχρεώσεων, εκτός μόνο από το φιλικό με την West Bromwich Albion».

************************

Απομονώνω τα εξής λόγια:

Οι όψιμοι υποστηρικτές του Βαλβέρδε καλό θα είναι να πάνε στον καθρέπτη να κοιταχτούν και να ορκιστούν στον εαυτό τους ότι δεν θα αποδοκιμάσουν ξανά τους παίχτες και τον προπονητή.

Και του λέω:

Οι φερόμενοι ως σοσιαλιστές και όψιμοι υποστηρικτές του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού καλό θα είναι να πάνε στον καθρέπτη να κοιταχτούν και να ορκιστούν στον εαυτό τους ότι δεν θα μάς απασχολήσουν ξανά στο μέλλον με τη θλιβερή παρουσία τους και με τα άθλια έργα τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συ θλιβερέ υπουργίσκε του καρκίνου, λοβέρδε...

Hades είπε...

Γιώργο μου, προσωπικά έχω μείνει άναυδος... Ο Λοβέρδος έχει υποχρεώσεις κιόλας;;;;; Τι αποκάλυψη-βόμβα ήταν αυτή στο τέλος; Μήπως δεν εννοεί επαγγελματικές;
Κατά τα λοιπά, προτιμώ τα μην σχολιάσω κάτι... Μόνο να τους φτύσω αξίζουν.