20.11.11

ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Διαβάζω πολύ συχνά ότι ο Βαλβέρδρε είναι καλός προπονητής, και διαβάζω να το λένε άνθρωποι που ξέρουν από μπάλλα. Δεν μπορεί - έτσι πρέπει να είναι. Όλοι τους θα λένε την αλήθεια. Ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής. Ξέρει να κάνει καλή προπόνηση και να "φτιάχνει" τους παίχτες του για να αγωνιστούν.
Μέχρι εκεί, όμως, σύγγαυροι. Ο Βαλβλερδε προπονητής είναι, κόουτς δεν είναι. Την ώρα του αγώνα κοιμάται. Και όταν δεν κοιμάται, δεν ξέρει τί βλέπει. Απόδειξη τρανή τούτου η χθεσινή "κοουτσίστικη" συμπεριφορά του. Ήταν αλλού. Μα εντελώς αλλού.
Ένα μόνο παράδειγμα- γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μιζέρια. Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" βάζει στην ομάδα τον Μόνχε βασικό, που αποδίδει ομολογουμένως καλά. Χθές δεν θέλει να τον εμπιστευθεί ως βασικό - σεβαστό. Μα καλά, ούτε ως αναπληρωματικό; Ούτε! Και προτιμά τον Πάντελιτς που είναι στο ποδοσφαιρικό παρά ένα και τον (τέλειο για Καβάλες, Πανθρακικούς και Θρασύβουλους) Αμπντούν, και δεν δίνει την ευκαιρία στον Μόνχε...
Άντε κι άλλο ένα; Να δεχτούμε ότι ο Μήτρογλου, ο Ντάρμπισιρ και ο Ζαϊρί, που εξεδιώχθησαν το καλοκαίρι, ήσαν για τα σκουπίδια; - να το δεχτούμε! Ο Μαρκάνο, ο Αμπντούν και ο Χαβίτο για τί είναι, άραγε; - για να τους έχουμε μπιζού;
Γιατί ανέφερα τον Μήτρογλου, τον Ντάρμπισιρ και τον Ζαϊρί; Θυμηθείτε και πείτε μου τί έχουν κάνει στον Παναθηναϊκό και οι τρεις τους, και θα έχετε δώσει οι ίδιοι απάντηση στο ερώτημά σας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως!!! Γιώργος απο θύρα 1

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Γειά σου, σύγγαυρε Γιώργο. Σε φιλώ.

Ανώνυμος είπε...

Σε κάποιες περιπτώσεις δείχνει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά. Τοπαραδειγμάσ ου με τον μ΄΄ονχε και τον αμπντούν ήταν ιδανικό. Ο αμπντούν δεν κάνει ούτε για αναπληρωματικός.. Πάντώς οι κινήσεις του στο β' ημίχρονο ήταν πολύ καλές κι αν δεν ήταν ο τραυματισμός του μακούν μάλλον θα φευγαμε με το τριποντάκι..

Κώστας

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Σε αυτό το παιχνίδι ο Μήτρογλου και ο Ζαϊρί θα κάνανε πάρτυ!Τι να πείς! 14 μεταγραφές του κώλου έκαναν οι Σκα[τα]ουτερ μας το καλοκαίρι! κάποιους θα αδειάσει στην Κέρκυρα λόγω Ιμπανιεθ τον χειμώνα [ Χαβίτο πχ].

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Κώστας @ ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ: Συμφωνώ.

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Τον Καστίγιο, Μήτρογλου, Λέτο τους έφαγαν οι ολυμπιακάρες που δε θέλουν αλήτες στην ομάδα. Είναι οι ίδιοι που φώναζαν υπέρ Μπάγεβιτς και πριγκήπων, και θεωρούσαν όσους διαφωνούσαν αληταριο, όταν τρώγαμε πεντάρες και ντρεπόμουν να βγω απ το σπίτι μου. Επιμένω, μια μερίδα ολυμπιακών έφαγε αυτούς τους παικταράδες.

rvagos είπε...

Φίλε Γιώργο,η ομάδα ξεκίνησε φέτος πάρα την κρίση με δέκα τέσσερις μεταγραφές.
Η συμμετοχή του Βαλβερδε σε αυτές είναι γνωστή , πλήρης Ισπανοποίηση της ομάδας.
Ο βαζελος με τα διοικητικά του δεν έκανε σχεδόν καθόλου μεταγραφές .
Έρχεται στο Φάληρο και σου πουλάει και τσαμπουκά αντί από το πρώτο λεφτό να τον εξαφάνισης από προσώπου γης?
Υ.Γ.Να έχουμε το νου μας γιατί είναι Ελληνοφάγος και εξαφανίζει μεθοδικά όλα τα ελληνόπουλα.