17.4.14

ΤΣΑΠΕΛΕΣ



Κάποτε στον ΠΑΟΚ παίζανε άντρες σαν τον Λεάνδρο, τον Κούδα, τον Φουντουκίδη και τον Μητσιμπόνα. Τώρα παίζουνε σχεδόν μόνο "κλαψιάρες" και "τσαπέλες". Καθάρματα με δολοφονικά ένστικτα έχουμε (δυστυχώς) και εμείς, αλλά τα έχουμε στην κερκίδα. Ο ΠΑΟΚ τα έχει ρίξει μέσα αγωνιστικό χώρο. Αλλά: ό,τι και αν έκανε ο πανάθλιος Κατσουράνης στον Μανιάτη, η συμπεριφορά του Μανιάτη δεν ταιριάζει σε αρχηγό του Ολυμπιακού. Γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε να κατεβούμε στο παιχνίδι μετά από 76 λεπτά καθυστέρηση, που προκλήθηκε με αποκλειστική υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ. Για τον "αγώνα" αρνούμαι να πω έστω και μία λέξη.

7 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Ταυτίζομαι απόλυτα μαζί σου Γιώργη.

Τουλάχιστον "περίεργο" αυτό που γράφει ο "ΓΑΥΡΟΣ", ότι ο Μαρινάκης ήθελε να φύγει η ομάδα, αλλά μετεπείσθη από τους ...υπόλοιπους.

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ .... Ο.Π.Α.Π. - ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ;;;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Ένας δρόμος υπήρχε (: να μην δεχθούμε να παίξουμε μετά από 76 λεπρά καθυστεήσεως, που προκλήθηκε αποκλειστικά από τον ΠΑΟΚ) και ένας δρόμος υπάρχει (: να προσφύγουμε σήμερα κιόλας στην ΟΥΕΦΑ). Τα λοιπά είναι για ευκαιριακή κατανάλωση.

Ανώνυμος είπε...

Ισως έτσι τα καρντάσια να ξυπνήσουν κάτι "ντροπιασμένους Ολυμπιακούς". Γιατί, αν οι ψευτόμαγκες, τζαμπατζήδες, γατούληδες (ε, όχι και "τίγρεις"!) κ.α. θεωρούνται αντίπαλοι, αυτοί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πρίν ξεπουλημένο.. Αυτό ισχύει σε ότι αφορά συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο κι όχι αποκλειστικά το χθεσινό παιχνίδι.. Όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, βάζελος και παοκ τελίκο κυπέλλου, όλος ο β' γύρος του πρωταθλήματος ήταν γεμάτος "περίεργα" αποτελέσματα στις ομάδες που μάχονταν για σωθούν. Το ποδοσφαιρό μας είναι καταδικασμένο στην απαξίωση και με ευθύνη του Ολυμπιακού.. Τα επόμενα χρόνια για περνάει ο πρωταθλητής στους ομίλους του τσάμπιονς θα χρειάζεται να δίνει αγώνες καλοκαιριάτικα.

Όποιος δεν βλέπει τα παραπάνω ας βάλει γυαλιά!..

Ανώνυμος είπε...

Το βρωμόξυλο στην Τούμπα ήταν μέρος της συμφωνίας του ξεπουλήματος; Τελικά, φρούδες οι ελπίδες μου: οι ντροπιασμένοι είναι ανίκητοι. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Unknown είπε...

Aγαπητε Γιωργο.
Συμφωνω μαζισου.
Να μην αρχισουμε τις βεντετες.
Η μεγαλυτερη τους τιμωρια ειναι,να παιζει μπαλαρα η ομαδα και να χανουνε μεσα -εξω. Δυστυχως αυτο ΔΕΝ το βλεπουμε τους τελευταιους δυο μηνες και αν καποιος δει στατιστικα στοιχεια πρεπει να εχουμε κανει πανω απο 120 γιομες στα 3 παιχνιδια με τον Παοκ.Για να μην συνεχισω με τις εμφανισεις στο πρωταθλημα απο αρχες Φεβουαριου και μετα. Οκ ζησαμε καταστασεις Βαγδατης,αλλα ας δουμε και τα υπολοιπα αγωνιστικα τωρα.
Νασαι καλα και Καλο Πασχα σε σενα και τους φιλους Ολυμπιακους.
Αργυρης Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Νίκο δεν νοιώθω ντροπιασμένος, το επίθετο που χρησιμοποιείς δεν αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά μου.. Νοιώθω αηδιασμένος!

Μάλλον θα χρειαστείς κι εσύ γυαλιά για να δεις πως μόλις και μετά βίας οι γαύροι κάθε Κυριακή στο Καραΐσκάκη φτάνουν τα δέκα χιλιάρικα, με τάση μειούμενη τα επόμενα χρόνια...

Πρέπει να ξέρεις ότι το θέμα δεν είναι τόσο επιφανειακό, δεν φταίει απλά το κακό θέαμα...