12.6.14

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ!




Στο  Πλαίσιο του Φεστιβάλ LEA - LITERATURA EN ATENAS συμμετέχουμε με μια ομιλία μας για τον θρυλικό ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ!

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα.
20:30 Στρογγυλό τραπέζι τραπέζι «Eusebio, ένας μυθικός Πορτογάλος» με τον Νίκο Χιδίρογλου, τον Vitor Vicente και τον Γιώργο Κεντρωτή. Συντονιστής: Νίκος Πρατσίνης. Στα πορτογαλικά και στα ελληνικά. Σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Πορτογαλίας και το Ινστιτούτο Καμόες.


4 σχόλια:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Περιμένουμε ανάρτηση στο You Tube.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Η ομιλία ήταν από στήθους, κι έτσι δεν υπάρχει γραπτό κείμενο. Ένα σονέττο που έγραψα δεν μπορώ να το δημοσιεύσω,πριν να δημοσιευθεί στο περιοδικό ΦΡΕΑΡ! Χαίρε.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε τουλάχιστον την ανάρτηση στο youtube από την επικοινωνία σου με τον Τολστόι και το Ρίτσο. Ή ήταν και αυτή από στήθους και δεν έδωσαν πιο πριν γραπτό υπόμνημα?

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Θυμάσαι που μου φίλαγες το χέρι (λες και ήμουν δεσπότης) έξω από το Σοκολά, γιατί ο κουμπάρος σου σε είχε πουλήσει άλλη μία φορά και σε είχα σώσει; Αλήθεια τα 4 χιλιάρικα από το ταξίδι στη Βασιλεία πού τα βρήκε για να ξεχρεώσει; Εσύ, για το δικό σου μερίδιο, είχες πουλήσει το αυτοκίνητό σου - είναι, βλέπεις, ακριβή η Ελβετία... Α ρε θύμα... α ρε θυματάρα!

Αισχρό κατσαριδάκι, μην πιάνεις στο στόμα σου ονόματα που δεν μπορείς να νιώσεις τί σημαίνουν -αφού η σχέση σου με το διάβασμα είναι τουλάχιστον ανύπαρκτη.