18.6.15

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ




Απολογία επτά ωρών είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, στο γραφείο του στην Ευελπίδων. Αμέσως μετά το τέλος της ο εισαγγελέας από κοινού με τον κ. Ανδρεάδη αποφάσισαν την απαγόρευση οποιασδήποτε ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με το ποδόσφαιρο. Επί πλέον ο έως τώρα πρόεδρος, που παύει νομίμως να είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καλείται να πληρώσει εγγύηση 200.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος. Είναι επίσης υποχρεωμένος να δίνει κάθε 15 ημέρες το «παρών» σε συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Μέχρι να εκδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος. Τα νομικά δεν είναι εντυπώσεις, αλλά ουσία μετατρεπόμενη σε σχηματισμό δικανικής πεποίθησης.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το νομικό επιτελείο της θα αναλάβουν από σήμερα κιόλας να πράξουν τα πάντα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί στο πλαίσιο των νόμων και με δικαστική απόφαση η κατ' αρχήν τεκμαιρόμενη αθωότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

2 σχόλια:

Hades είπε...

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένει αρκετά κι ο Μαρινάκης και εμείς μέχρι να ξεκαθαρίσει όλη αυτή λαίλαπα λάσπης και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι συκοφάντες και δίνουν ρεσιτάλ. Βέβαια όταν θα έρθει η ώρα είναι βέβαιο ότι όλοι τους θα αποτελέσουν... χρηματοδότες του συλλόγου.

Παρεμπιπτόντως, θαυμάζω εσχάτως την προσπάθεια του Γιαννάκη του Τσίου να "πιέσει" την ΟΥΕΦΑ ώστε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό με την ελπίδα ότι θα λάβει το καφενείον του τη θέση του Ολυμπιακού στους ομίλους του CL. Περίεργο. Αυτή η τακτική δεν είναι που ονομάζεται "τα χαρτιά"; Κάτι που ως γνωστόν το έντιμον πράσινον σωματείον δεν κάνει ποτέ.

Δυστυχώς θα πρέπει να έχουμε όλοι μας γερό στομάχι διότι ο πόλεμος λάσπης τώρα είναι που θα κορυφωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο σιχαμένος δήλωνε τόσο σίγουρος για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, που προσπαθούσε να πείσει τον Εσιέν να "του κάτσει" (μετεγγραφικώς εννοώ - για "το άλλο" δεν παίρνω όρκο) με το ακλόνητο επιχείρημα "έλα, και θα παίξεις 100% στους ομίλους του CH.L". Αν τελικά αυτός ήταν ο λόγος που τον έπεισε, καλά να πάθουν και οι δύο. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η ΟΥΕΦΑ, η ΦΙΦΑ κ.λ.π. μπορεί να βρίθουν από λαδιάρηδες και να υποκρύπτουν πολλή "μπόχα - βρώμα", αλλά, σίγουρα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ ώστε να "πιέζονται" από τυχάρπαστους γλίτσηδες. Πάντως, αν όλη αυτή η ιστορία (που θα συντηρηθεί και θα τραβήξει, γιατί δίνει ψιχουλάκια σε πολλούς σκώληκες, ακόμα και "δικούς μας") καταφέρει να μας ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ, τότε χαλάλι σου, Τουίτη: μέχρι και στην Παναθηναϊκή Συμμαχία γράφομαι για να σε ευχαριστήσω. Ακόμα και στη ρουμάνικη δικαιοσύνη, αν θέλεις, να μιλήσω (α, έχω μεγάλα κονέ εγώ εκεί - σαν τα δικά σου στην ΟΥΕΦΑ), μπας και σου επιτρέψουν να πατήσεις ποτέ ξανά εκεί. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ