19.2.07

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ



Τί ακριβώς έκανε χτες ο Νέρι Καστίγιο και αποβλήθηκε από τον αγώνα, και μάλιστα κατ' ευθείαν με κόκκινη κάρτα; Δεν έκανε απολύτως τίποτα (εκτός του ότι έβαλε ένα υπέροχο γκολ)! Αποβλήθηκε μόνο και μόνο για να μην κάνει κάτι στον Βάζελο σε δύο Κυριακές. Αυτή είναι η μία και σωστή απάντηση.
Και όποιος αφελής αναρωτηθεί και πει ότι οι Βάζελοι είναι έντεκα βαθμούς πίσω από τον Θρύλο, οπότε ό,τι και αν συμβεί σε δύο Κυριακές, πάλι η διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους θα είναι τεράστια, δεν έχει πάρει χαμπάρι το έξής, ότι: Ποτέ δεν ησυχάζει η ευμέθοδη Βαζέλα και με τίποτα. Εμείς απλώς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου... με τα τσαρούχια.
Τέλος πάντων. Ας κάνουμε αυτό που 82 χρόνια ξέρουμε καλά και να το κάνουμε και πώς γίνεται: Νίκες. Νίκες και μόνο νίκες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Στις 4 Μαρτίου δε, νίκη με τεράστιο σκορ. Να πέσουνε πολλά γκολ στο Καραϊσκάκη. Να χάσει η Βαζέλα το μέτρημα και να φύγει απ' το τερραίν όχι απλώς φορτωμένη, αλλά κατακατσιασμένη. Καλή βδομάδα, σύγγαυροι.

2 σχόλια:

τουκιθεμπλομ είπε...

Από το στόμα σου και στου Ριβάλντο το αφτί, να πετάξει μερικά μπαλάκια στο βάζελο και να καβατζώσει την θέσει του πρώτου σκόρερ. Θεωρώ πως η αποβολή του Καστίγιο ήταν άδικη. Φοβούνται να τον αντιμετωπίσουν; Ας τους χαρίσουμε και ένα γκολ αν φοβούνται τόσο πολύ.

τουκιθεμπλομ είπε...

Lapsus calami: την θέση κι όχι "την θέσει"!!!