23.2.07

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ




ΔΙΑΒΑΖΩ την ακόλουθη λιτή καταχώριση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς:

Σε συνέχεια των ποινικών διώξεων που άσκησαν οι Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών και Εφετών Αθηνών κατά του Προέδρου της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Σωκράτη Κόκκαλη για μια σειρά σοβαρών κατηγοριών εκδόθηκε το υπ΄αριθ. 3384/2006 αθωωτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το οποίο είναι αμετάκλητο. Επισημαίνεται ότι στο ανωτέρω αθωωτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών κατέληξε η Ελληνική Δικαιοσύνη μετά από ενδελεχείς και αλλεπάλληλες έρευνες ελλήνων δικαστικών λειτουργών και δεκάδων οργανισμών, κοινοβουλίων και δικαστηρίων όλων των βαθμίδων στην Ελλάδα, Γερμανία, Ελβετία και Ρωσία, οι οποίες διήρκεσαν πέραν των επτά ετών.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: Πού θα κρυφτούν, άραγε, όλοι εκείνοι οι ελεεινοί τύποι που εκραύγαζαν εναντίον του Σωκράτη Κόκκαλη επί έτη και έτη ζητώντας (ετσιθελικά) την καταδίκη του σε ποινές καθείρξεως για σειρά (δήθεν) κακουργηματικών πράξεων; Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια διεκήρυσσαν με φωνήν Στέντορος την ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αι, λοιπόν, φιλαράκια, η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη. Ναί, δυστυχώς για όλους εσάς η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη.

2 σχόλια:

τουκιθεμπλομ είπε...

Εγώ πιστεύω ότι και πάλι θα λένε. Η δικαιοσύνη απεφάνθη και στην περίπτωση του Irving αλλά οι αρνητές ούτε ελαττώθηκαν ούτε παραδέχθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Τι να σου πω, ΤΟΥΚΙΘΕΜΠΛΟΜ;! Μπορεί (και) να έχεις δίκιο... Οι αρουραίοι είναι άχθη αρούρης, ως γνωστόν