12.5.07

ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ...



ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...

Περισσότερα μετά τη φιέστα.

Καλώς ήρθες Κριστιάν!

5 σχόλια:

Μένανδρος είπε...

Ποιος Ριβάλντο τώρα, όταν υπάρχει ο Γκαλίτσιος και ο Αλωνεύτης; Έχει καταλάβει ο πρόεδρος ότι η έκρηξη του κόσμου είναι κοντά και ότι η φιέστα μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη για τον ίδιο με αποδοκιμασίες που δεν θα μπορέσουν να αποτρέψουν όλα τα τσιράκια της 7;

Ανώνυμος είπε...

Εγραψε ιστορία με 16 γκολ σ' ένα ματς


Ασημος μέχρι πριν από λίγες μέρες, ο Παναγιώτης Ποντικός, Κύπριος επιθετικός του Ολύμπου Ξυλοφάγου, ομάδας 3ης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος, κατέληξε στα χείλη όσων Ευρωπαίων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο μετά το πρωτοφανές επίτευγμά του (που είναι και ρεκόρ στην ιστορία της μπάλας) να πετύχει 16 γκολ, σ' ένα 90λεπτό, στο Ολυμπος-ΣΕΚ: 24-3 για τους γηπεδούχους το τελικό σκορ, ένα γκολ κάθε 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, για τον μοναδικό πρωταγωνιστή.

Η ιταλική «Gazzetta dello Sport» και η γαλλική «L' Equipe» του αφιέρωσαν τον απαραίτητο χώρο, ενώ εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα που κατέκλυσαν το ηλεκτρονικό σάιτ των μεγαλύτερων αθλητικών εφημερίδων, είτε για να τον συγχαρούν, να τον αμφισβητήσουν, ν' αμφισβητήσουν επίσης τόσο τον ίδιο όσο και τον άτυχο αντίπαλο τερματοφύλακα, ονόματι Αθανασίου, είτε, πάλι, για να υπογραμμίσουν ότι το επίπεδο της 3ης κατηγορίας του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν, αφού δεν έτυχε να συγκριθεί με ομάδες του Campionato ή της Premiership.

Πέρα πάντως από τον όποιο συντελεστή δυσκολίας μπορεί να έχει ή όχι το κυπριακό ποδόσφαιρο, το θέμα είναι ότι οι Τότι (22), Φαν Νιστελρόι και Γκέκας (20), Ντρογκμπά (19) χρειάστηκαν μήνες για να γίνουν πρώτοι σκόρερ στα πρωταθλήματά τους...



ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΣΙΔΕΡΩΘΗΚΕ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ;

Μένανδρος είπε...

Το χειρότερο απ' όλα είναι η ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί να διοικεί τον Θρύλο ο Κόκκαλης και ο Λούβαρης λέγοντας ψέμματα συνεχώς ούτε να φέρονται σαν γυναικούλες. Νισάφι πια και ντροπή σε όποιον από δω και πέρα, είτε μοντέλο είναι, είτε επιστήμονας, είτε vip, εξακολουθέι να πάιζει το παιχνίδι τους. Μισό αιώνα Ολυμπιακός, η ντροπή που έχω αισθανθεί φέτος είναι μεγλύτερη και από τα πέτρινα χρόνια. Τι φιέστα θα είναι αυτή αύριο; Καλύτερα να αναβληθεί, γιατί αυτά που έχει να ακούσει ο κ. πρόεδρος δεν θα έχουν προηγούμενο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Μένανδρος: Δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα. Έμαθα τα πάντα από τον γιό μου. Ίσως πιο ύστερα διαβάσω κάτι. Στη "φιέστα" θα πάω για να ακούσω αυτά που θα ακουστούν και να δω τί θα γίνει. Είμαστε ολυμπιακοί, Μένανδρε, και θα είμαστε για πάντα. Με τον Ρίμπο είδαμε και μπάλλα μαγική. Κανέναν δεν κορόιδεψε ο άνθρωπος. Έπαιξε μπαλλάρα.

@ φίλιππος καβαλλάρης: Πάρ' τον Ποντικό στην ομαδάρα σου να συνδυάζεται με τον Σαλπιγγίδη και τον Παπ. (αν είσαι, βαζέλα, εννοείτα...)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.