14.5.07

ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!




Αγαπητοί ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ,

ο Ολυμπιακός που ξέραμε δεν υπάρχει από χθές, Κυριακή 13.5.2007. Στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντί φιέστας ζήσαμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Οπαδοί του Ολυμπιακού καθύβριζαν εν χορώ τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και μερικούς ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι οπαδοί του Ολυμπιακού χειροκροτούσαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και τους υβριζόμενους ποδοσφαιριστές. Κι όταν δεν γινόταν αυτό οι πρώτοι οπαδοί ύβριζαν και μούντζωναν τους δεύτερους και οι δεύτεροι ύβριζαν και μούντζωναν τους πρώτους. Οι (από ό,τι φάνηκε) ελάχιστοι νοήμονες δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να θλίβονται, βλέποντας τον ζωντανό θρύλο της ομάδας μας, τον σχεδόν εκατοντούτη γίγαντα Αχιλλέα Γραμματικόπουλο να περιμένει στη σέντρα να σταματήσουν οι ύβρεις. Αλλά ποιός τους χέζει (για να μην πω "ποιός τους γαμεί") τους ... τεθλιμμένους;!

Από χτες είμαστε πια βάζελοι και χανούμια. Για να μην πω ότι γίναμε με τη μία χειρότεροι από αυτούς. Και σ' αυτό -και δεν κάνω χαζοπλακίτσα- πρωταθλητές! Βέβαια, τον διχασμό ανάμεσα σε "κωλόπαιδα" και σε "καναπεδάκηδες" (ή "τσογλάνια" και "γραβατοφορεμένους") τον παρακολουθούμε έντρομοι τουλάχιστον από τριετίας. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να εισπράξουμε και τα υλικά αποτελέσματα του κερκιδικού βερμπαλισμού.

Από τη ημέρα που ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε στα χέρια του την πλειοψηφία των μετοχών της "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ", η εν λόγω ΠΑΕ ανήκει νομίμως σε αυτόν - είναι περιουσία του. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, είναι άνθρωπος ευτυχής, και λόγω ευηθείας ζει ήδη στον παράδεισο! Για ό,τι γίνεται στην "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ" ευθύνεται -και για τα καλά και για τα κακά- μόνο ο Σωκράτης Κόκκαλης. Εμείς ΑΠΛΩΣ υποστηρίζουμε (και μάλιστα με ασίγαστο φανατισμό) την ιστορική πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που ιδρύθηκε το 1925 στο λιμάνι του Πειραιά, στην Ταβέρνα του Μοίρα, και μετεξελίχθηκε σε "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ". Και όσο τα πράγματα πήγαιναν καλά, όλα ήσαν μέλι-γάλα. Τα καλά του Κόκκαλη ήσαν πολύ περισσότερα από τα κακά. Κακά, ωστόσο, υπήρχαν - και τα γνωρίουν όλοι. Όταν, όμως, τα πράγματα παραέγιναν "οικονομικά" -με την αρνητική τους σημασία" (καθόσον "οικονομικά" ήσαν ανέκαθεν)-, άρχισαν τα όργανα! Οι "τάκηδες" από τη μιά και οι "μπαρμπήδες" από την άλλοι τα βάραγαν και τα κοπάναγαν. Τώρα άρχισαν να βαράνε και να κοπανάνε οι μεν τους δε, διότι οι μεν υβρίζουν τον Κόκκαλη. Κάποια στιγμή θα συνασπισθούν και θα βαράνε και οι δύο τον Κόκκαλη (ήτοι τον κατέχοντα την πλειοψηφία μετοχών στην ΠΑΕ) - μόλις γίνουν ακόμη πιο "οικονομικά" τα πράγματα.

Αγαπητοί ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ, εμείς που είμαστε ολυμπιακοί πριν από όλους τους ανωτέρω αναφερθέντες και που δεν πιστεύουμε στον Ολυμπιακό για να αποκτήσουμε χρήματα και κοινωνική καταξίωση, πρέπει να σταθούμε δίπλα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Μόνο σε αυτόν. Μπορεί η "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ" να ανήκει στον κ. Κόκκαλη, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, όμως, είμαστε και θα παραμείνουμε εμείς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πάντοτε! Ποτέ ολυμπιακάρες, αλλά ούτε και ολυμπιακάκιες.
Και αδιαλείπτως ΓΑΥΡΟΙ στο φρόνημα!

7 σχόλια:

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Κι εσύ είσαι σωστός φίλε. Και ντόμπρος. Να είσαι καλά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ adiavroxoi: Είμαστε σε επαφή. Χαίρε.

kordopatis είπε...

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Είναι ευνόητο ότι συμφωνώ απολύτως. Απλώς προσθέτω ότι απαιτείται μεγαλύτερη και καλύτερη οργάνωση των Θ.Κ.Ε., προκειμένου να αντισταθούμε στην ένθεν κακείθεν λαίλαπα. Διότι να επιζήσουμε επιζητούμε μέσα στο κλίμα του χρόνιου αμοραλισμού των μεν και του επίσης χρόνιου οπαδισμού των δε. Χαίρε!!!

Ανώνυμος είπε...

test

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kordopatis: Ασφαλώς έτσι είναι, όπως τα γράφετε στο τέλος. Αλλά, τί θα πεί αλήθεια "μεγαλύτερη και καλύτερη οργάνωση των Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων"; Πόσο αποτελεσαμτικότερη μπορεί να είναι η οργάνωση μιας παρέας - προσοχή "παρέας"- που επ' ουδενί επιθυμεί να αποκτήσει "θεσμικό" (ή όποιον άλλο) ρόλο; Εμείς είμαστε μόνο ελομπιακοί - και αυτό δεν είναι πολύ: είναι τα ΠΑΝΤΑ. Ευχαριστούμε, πάντως, για την επίσκεψή σας και τα καλά σας λόγια.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.