5.2.09

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ



Ό,τι "θέλουν" γράφουν σήμερα οι εφημερίδες μας...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
Προβληματίστηκα αρκετά με τα όσα γράφει το ΦΩΣ και κυρίως ο Κ.Νικολακόπουλος στο πρωτοσέλιδο (γιατι αυτό βλέπουν ΚΑΙ τα βαζελοχάνουμα).
Απορίες: 1)Θα προτιμούσε ο κ. ΚΝ να παίξει ο θρύλος κομπλέ, κινδυνευοντας με ΣΟΒΑΡΟΥΣ τραυματισμούς εν οψει συνέχειας πρωταθλήματος κ ευρώπης?
2) Αν Γιώργο είμαστε εσυ ή εγω παίκτες του Ολυμπιακού, ΠΟΤΕ θα αισθανόμασταν πιο δυνατοί; Αν μας έβαζε ο Βαλ με τον ΠΑΟΚ ή με τον Ιωνικό?
3) Ακόμη και με την ενδεκάδα αυτή, φάγαμε ενα (1) γκολ απο δική μας μ@λ@κί@ ενω στο β' τους παίζαμε (θυμίζω στο τελευταίο κόρνερ τους, οι μπουγάτσες κάνανε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!!)
4) Ακόμη και ο κατσικομήτρογλου, κρατούσε όσο έπαιζε τα δυο σεντερ μπακ τους πίσω. Ακόμη και αυτός, που παρεπιπτόντως δεν τροφοδοτήθηκε - όπως πρέπει
5)Το εγγλεζάκι δεν είναι κακό, αλλά για δανεικούς δεν έχει νόημα να μιλάμε
6) Και στο κάτω κάτω, ΚΑΙ η ήττα είναι στο παιχνίδι. Δεν κατάλαβα!?!
Δηλαδή απο ποιον έχασε, απο τις Σέρρες? Κυρίως όμως δεν έπαιξε για να χάσει (όπως προ 3ετίας με ΠΑΣ)
Λάθη έκανε ο Βαλ, κυρίως στην επιλογή 1-2 παικτών, αλλά εκ των προτέρων δεν ξέρεις τι θα βγεί.
Αν με στενοχώρησε πάντως κατι απο το χτεσινό ματς (θα φάνε >3 στον επαναληπτικό, εδω θα είμεθα) ήταν η τραγική φιγούρα του Στ. Σαράφη, που πανηγύριζε στο γκολ σαν μη πω, τώρα.. Ποιος, ο Σαράφης, που έγραψε ιστορία, για ενα γκολ που για τον Κούδα θα ήταν ψωμοτύρι (και όχι απο αντίπαλο λάθος..).
Επανέρχομαι στα σχόλια του ΚΝ. Πιστεύω πως έχει πέσει γραμμούλα, ωστε αν ο Βαλ δεν συνεχίσει, να του φορτώσουν τόσα ωστε η φυγή να είναι ανώδυνη. Ελπίζω όμως και να έχουν βρει ΗΔΗ τον επόμενο..
Ευχαριστώ για την υπομονη

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Το ντάμπλ τό 'χουμε κ.λπ.: Σχεδόν καθημερινώς διαφωνώ με όσα γράφει ο κ. Νικολακόπουλος. Ώρες-ώρες απορώ πού πάει και τα βρίσκει. Πλήθος "προβλέψεις" του δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά, όταν κάποιος θέλει να κάνει τον προφήτη, πρέπει που και που να κάνει και κανά θαύμα!

Για τα του Βαλβέρδε; Δεν είναι κακός προπονητής, κάθε άλλο. Αλλά εμένα μου την έχει σπάσει από τον αγώνα με τον ακατονόμαστο, που κατέβασε την ομάδα για να χτυπήσει την ισοπαλία. Πάντως είναι και σοβαρός και δουλευτής. Και βεβαίως -και πολύ καλά κάνει, από μιαν άποψη- κοιτάει ΠΟΛΥ το συμφέρον του.

Τί σε ενόχλησε τόσο πολύ στον πανηγυρισμό του Σαράφη; Εν πάση περιπτώσει ο "Καίσαρ" είναι μεγάλη ιστορία, οπότε... Εμένα, σύγγαυρε, δεν με ενοχλεί ο τρόπος που πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί μας τις επιτυχίες τους. Είναι δικαίωμά τους. Εμείς δεν θέλω να τους δίνουμε το δικαίωμα να πανηγυρίζουν...
Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Σαράφη, πρέπει να το παρατήρησαν κι άλλοι. Να σου πω τη μαυρη αλήθεια, δεν τον γνώρισα αμέσως και νόμισα πως ήταν ο νέος χορηγός του ΠΑΟΚ "Μπουγάτσα με χοιρινό".. (ε, βρε χρόνε αμείλικτε!!!)
Για το 0-0 με βάζελο, καλές (πολύ καλές) πηγές μου ανέφεραν την επόμενη μέρα:
"Μα καλά, ήθελες απο Νοέμβρη να τελειώσει το πρωτάθλημα? Αμάν πια, αχόρταγε"
Και αυτός που τα έλεγε... ΔΕΝ ήταν γαύρος..
χαιρετώ σε

Hades είπε...

Κατ'αρχήν παρακαλώ να μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Νικολακόπουλος ήταν από τους πρωτεργάτες της παραμονής του επίδοξου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου στον Ολυμπιακό, με πυχιαίους τίτλους για υπερεμφανίσεις ακόμη και σε αγώνες που δεν ακουμπούσε καν την μπάλα... Έχουν γνώσιν οι φύλακες.
Κατά τα λοιπά τώρα, δυστυχώς διακρίνω έντονη μωρία εις αμφότερα τα πρωτοσέλιδα, η οποία πρακτικά πηγάζει από το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό, και αυτό είναι η νοοτροπία που έχει περάσει ότι ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να χάνει. Έχουμε ξεχάσει ότι από τις ήττες μαθαίνουμε (πρώτον) καθώς και ότι με τις ήττες εκτιμούμε καλύτερα τις νίκες (δεύτερον). Η ήττα είναι πάντοτε στο πρόγραμμα: ή θα γίνουμε βάζελοι να μας φταίει ολόκληρο το σύμπαν, ή θα τις εκμεταλλευόμαστε προς ιδίον όφελος. Τα όσα γράφουν οι φτηνοφυλλάδες μας είναι απλά για να πουλήσουν κανά φύλο παραπάνω (μέσα από την αμηχανία τους).