4.2.09

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ! ... Ή, ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ





Τους ζηλεύω τους Βάζελους, σύγγαυροι. Δεν πλήττουν καθόλου σε αυτόν τον μάταιο βίο. Αξίξει η ζωή τους, έχει περιπέτειες, έχει απρόβλεπτα, έχει σασπένς. Ενώ εμείς, οι άμοιροι, βυθιζόμαστε στην ανία, στην πλήξη, στη ρουτίνα: κάθε χρόνο πρωτάθλημα...

***************************************

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:


Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος γι' αυτή τη βραδιά και για τους ανθρώπους πίσω μου που συνέβαλαν με το λιθαράκι τους για τη δημιουργία αυτής της μεγάλης ομάδας, του Παναθηναϊκού μας. Αυτοί κατάφεραν να κάνουν τον Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω μια επισήμανση. Είναι ντροπή γι΄αυτόν τον ανεγκέφαλο που "κατέβασε" τα τέσσερα λάβαρα με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εδώ πέρα κι έβαλε στη θέση τους τρεις σημαίες με το σήμα του Παναθηναϊκού και το σήμα της Cosmote.

ΠΑΤΕΡΑΣ:

Η Εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού αντί να μας ενισχύσει και να προάγει την ενότητα για την οποία τόση προσπάθεια έχει γίνει, απειλεί να πισωγυρίσει τον μεγαλύτερο Ελληνικό αθλητικό σύλλογο σε ένα δρόμο διχασμού και αντιπαλότητας που θα αποτελέσει εμπόδιο για την πραγμάτωση του οράματος του.
Συμφωνώ απόλυτα ότι ήταν λάθος των υπευθύνων της εκδήλωσης να κατεβάσουν τα λάβαρα που απεικονίζουν τα τρόπαια της ομάδας basket και πιστεύω ότι τα εορταστικά λάβαρα έπρεπε να αναρτηθούν δίπλα τους.
Δεν νοείται όμως οποιοδήποτε ανθρώπινο σφάλμα να γίνεται αφορμή για απαράδεκτους αφορισμούς και προσβλητικές επιθέσεις εναντίoν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δεν νοείται να καταλογίζουμε στους διοργανωτές «βέβηλες» προθέσεις με αποτέλεσμα να υπονομεύονται οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών για έναν Παναθηναϊκό ενιαίο, αδιαίρετο και δυνατό.
Εργάζομαι αδιάκοπα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα και τη διαφύλαξη της ενότητάς του.
Απειλές, ύβρεις και τελεσίγραφα δεν θα ανεχτώ από κανέναν.

2 σχόλια:

Hades είπε...

Μισό λεπτό γιατί μπερδεύτηκα: αυτές οι δηλώσεις είναι προ ή μετά Αμπράμοβιτς; :):):)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Πολύ μετά! Χαίρε!