16.5.09

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ


Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ :

Η επίκληση της διαιτησίας ως παράγοντα επιρροής του αποτελέσματος για λόγους εντυπώσεων μετά από αγωνιστική αποτυχία είναι τόσο κοινότοπη τακτική που δύσκολα πείθει τον οποιονδήποτε, ιδίως όταν πρόκειται για περιπτώσεις των οποίων η διαύγεια δεν επιτρέπει την παραμικρή αμφισβήτηση.
Κατανοούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για εσωτερικούς, προφανώς, λόγους προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο με στόχο να χαϊδέψει και να αποπροσανατολίσει τους φιλάθλους της. Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη πρακτική μέσω της ανακοίνωσής της, με αφορμή μια περίπτωση κατά την οποία η συμπεριφορά του αθλητή Πάμπλο Γκαρσία είναι τόσο καταφανώς αντιαθλητική ώστε θα περίμενε κανείς η ίδια η ΠΑΕ (που μοναδικός της στόχος είναι, όπως διαφημίζει, να διατηρηθεί το ήθος της και το κεφάλι της ψηλά) να τη στηλιτεύσει δημοσίως.
Σχετικά με τα περί παρασκηνίου, και επειδή οι μνήμες από τη διαιτητική αντιμετώπιση της κάθε ομάδας καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο είναι νωπές και οι δημοσιοποιημένες προτάσεις συνεργασίας με γνωστούς παράγοντες πρόσφατες, θυμίζουν έντονα την περίφημη λαϊκή ρήση που αναφέρεται στο σπίτι του κρεμασμένου…
Τέλος, δύσκολα θα φανταζότανε κανείς ότι η οικονομική υγεία θα μπορούσε να αποτελέσει ποτέ αντικείμενο υποτιμητικών σχολίων. Μάλλον τελικά ο ενδεδειγμένος δρόμος είναι η καταφυγή σε λογιστικά τεχνάσματα προκειμένου να εξασφαλίζεται η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.


************


Τί λες, βρε παιδί μου; "Λογιστικά τεχνάσματα"...

6 σχόλια:

Hades είπε...

Όντως πολύ ενδιαφέρον το περί λογιστικής. Ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι το ξέρουν στον Παναθηναϊκό αυτό....

George είπε...

ειναι αυτο που λέμε "δημιουργικη λογιστική"....

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Στα λογιστικά τεχνάσματα βάλανε
και τα λεφτά από την διαφήμιση του
Βγενό;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Μα οι άνθρωποι αυτοί είναι εξόχως προβλεπτικοί!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Κοινώς "μπάχαλο" με τις "αρπαχτές".

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Μαυρωνάς: Μια ενίσχυση καλής προαιρέσεως ήταν - μην το κάνουμε θέμα...