21.5.09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΛΟΜΠΕΡ



Όχι βία στα γήπεδα'. Πολύ εύκολο τελικά να το λες, πολύ δύσκολο να το κάνεις πράξη. Η κασέτα, κύριοι του Ολυμπιακού, έλιωσε. Με ευχολόγια και ανακοινώσεις, με συνεντεύξεις Τύπου και δήθεν πνεύμα "Ειρήνης και Φιλίας" δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Τη Δευτέρα 18/5, απέστειλα προσωπική επιστολή με παραλήπτες την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον ΕΣΑΚΕ, εξασκώντας το δικαίωμα που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να παραλάβουμε τις 15 προσκλήσεις που δικαιούμαστε ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός και να παρακολουθήσω από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας στον πρώτο τελικό των play offs.
Σαρανταοχτώ ώρες μετά και παρά τις επίμονες κλήσεις μου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίσε να σιωπά και να μην απαντά στο καθ' όλα νόμιμο αίτημα που κατέθεσα. Κατά σύμπτωση, μάλιστα στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε του αιτήματος και της παρούσης ανακοίνωσης, τα απειλητικά τηλεφωνήματα για τη σωματική μου ακεραιότητα, αλλά και όποιων άλλων βρεθούν στο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" είναι διαδοχικά.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός που βαυκαλίζεται πως κάνει προσπάθειες ενάντια στη βία, την πρώτη φορά που απέκτησε πλεονέκτημα έδρας προσπαθεί να επαναλάβει τακτικές που τους κατέστησαν πρωταθλητές πριν από πολλά-πολλά χρόνια. Εσχάτως άλλωστε πληροφορηθήκαμε διά των ΜΜΕ πως ο Ολυμπιακός θυμήθηκε μετά από μια μακρά περίοδο να ανοίξει τις πτυσσόμενες εξέδρες του ΣΕΦ, προφανώς γιατί θέλει να φέρει τον κόσμο του "πιο κοντά" στην ομάδα τους, αλλά και στη δική μας. Ίσως διότι στο πρόσφατο παρελθόν, όπου κρατήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας, η καλύτερη ομάδα επικράτησε στο γήπεδο.
Το κλίμα συναίνεσης που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει φέτος ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει, όπως επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, δεν βρίσκει ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκτός των άλλων, αδυνατεί να παραδώσει τις προσκλήσεις που δικαιούμαστε και να διαφυλάξει την ακεραιότητα 15 ανθρώπων.
Καθιστούμε υπεύθυνους προσωπικά του αδελφούς Αγγελόπουλου και συνολικά την ΚΑΕ Ολυμπιακός για οποιεσδήποτε ενέργειες εις βάρος των μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς για τους "ερυθρόλευκους", η επίσημη αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ένοχη σιωπή τους δεν θα έρθει. Αλλά θα έρθει η ομάδα.

5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Tις ταινίες ΄΄κοίτα ποιος μιλάει΄΄
και ΄΄berlin'' τις έχουν δει;
Είναι γνωστοί πια σε όλο τον κόσμο.
Μπες στο gavros και θα δεις

delfinoula είπε...

"Εσχάτως άλλωστε πληροφορηθήκαμε διά των ΜΜΕ πως ο Ολυμπιακός θυμήθηκε μετά από μια μακρά περίοδο να ανοίξει τις πτυσσόμενες εξέδρες του ΣΕΦ, προφανώς γιατί θέλει να φέρει τον κόσμο του "πιο κοντά" στην ομάδα τους, αλλά και στη δική μας. Ίσως διότι στο πρόσφατο παρελθόν, όπου κρατήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας, η καλύτερη ομάδα επικράτησε στο γήπεδο."

Βρήκαν κιόλας δικαιολογία, για την επερχόμενη ήττα τους...

Χαιρετώ αγαπητέ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Ποιός; ο γιός του μπαμπά;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ delfinoula: Δεν θα είναι τόσο εύκολη η ήττα τους. Έχουν λάβει όλα τα μέτρα (τους). ΕΜΕΙΣ οφείλουμε να τους πατήσουμε ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Hades είπε...

Αν μου επιτρέπεται σύγγαυροι να αλλάξω λίγο θέμα στο ξεκίνημα, αλλά τα νέα είναι καταιγιστικά: μένει και τη νέα σαιζόν το τρίδυμο της επιτυχίας: Τεν Κάτερ-Πατέρας-Αντωνίου. Νομίζω μπορούμε να πανηγυρίζουμε προκαταβολικά. Οι άνθρωποί μας μένουν ακλόνητοι. Επίσης, συγκλονιστικοί ήταν οι οπαδοί του αιωνίου: 30 ολόκληροι ήταν έξω από το "αρχιστρατηγείο" και περίμεναν τις εξελίξεις... Επαναλαμβάνω... ΤΡΙΑΝΤΑ... :):):):):)

Και μιας και περί του μπάσκετ το θέμα, τελικά είχε δίκιο ο Στούπος Τζέι Άρ: ο Ολυμπιακός είναι τόσο προκλητικός που έχει ήδη μεριμνήσει να έχει κάπου 300 θέσεις κενές πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

ΥΓ. Πλάκα, πλάκα, το αεροβόλο το'χα ξεχάσει...