29.9.11

ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ


ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ:
Έχω λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Όλοι πρέπει να παίξουν. Ο Μαρκάνο έκανε ένα καλό ματς. Είναι αριστεροπόδαρος και έκρινα πως ταίριαζε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου.

9 σχόλια:

George είπε...

Πιστευω οτι ο Βαλβέρδε πολυ σωστα εκανε αυτες τις δηλωσεις. Να ελεγε δηλαδη τι ? Να κρεμαγε τον παικτη του που αυριο μεθαυριο θα τον χρειαστεί? Οι δηλωσεις του ηταν ασπιδα στον παικτη. "Βριστε εμενα οχι τους παικτες" Αυτες ειναι οι δηλωσεις του. Και ο κοουτς που σεβεται τους παικτες του και την ομαδα αυτο κανει. Προπονητη θελουμε οχι δημοσιοσχεσιτη. Ασχετο αν εκανε, που εκανε, λαθος στην χρησιμοποιηση του.

Πάνος είπε...

Συμφωνώ περί Μαρκάνο σύγγαυρε , απαράδεκτη δήλωση.

Διαφωνώ όμως με τις γενικότερες απόψεις σου περί Βαλβέρδε. Κατ' εμέ είναι ο μόνος προπονητής που είχε η ομάδα μετά το Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Σίγουρα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι σούπερ, κάνει πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση (φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι) και έχει δυστυχώς κάποιες αδυναμίες στο κοουτσάρισμα + κάποιες εμμονές σε παίχτες τύπου Όσκαρ (ο Φουστέρ πάντως είναι πολύτιμος).

Εν κατακλείδι, και εγώ θα ήθελα κάποιον καλύτερο για το Θρύλο μας , αλλά από την άλλη είμαι χαρούμενος που έχουμε προπονητή Βαλβέρδε και όχι Λεμονήδες, Ματζουράκηδες, Ζίκο, Σόλιντ, Μπιγκόν, Μπάντοβιτς, Προτάσοφ και λοιπούς γραφικούς που αρέσκονταν να προσλαμβάνει ως αναλώσιμο προσωπικό ο κυρ-Σωκράτης.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

George & Πάνος: Γειά σας, σύγγαυροι. Σεβαστή η άποψή σας, αλλά διαφωνώ. Δεν πειράζει, δεν χάθηκε ο κόσμος που δεν συμφωνούμε. Πάντως δεν είμαι ο μόνος που διαφωνεί με το στυλ Βαλβέρδε. Αυτό το γνωρίζετε. Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει πολλοί και φανεροί. Θυμίζω απλώς ότι ήμουν από τους πρώτους που διαφώνησαν, και δη στην πρώτη του θητεία. Θα ξαναγράψω τις απόψεις μου, αλλά να έχω λίγη ηρεμία (που αυτόν τον καιρό δεν έχω, και όχι μόνο λόγω Θρύλου). Χαιρετώ σας.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τους πρωλαλήσαντες όσων αφορά την κριτική στον βαλβέρδε, αν και θεωρώ τελείως αψυχολόγητη τη χρησιμοποίηση του μαρκάνο. Όταν έχεις τον αβραάμ ομολογουμένως καλός αμυντικός και σχετικά αλάνθαστος ποιός ο λόγος χρήσης του μαρκάνο και σε τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι..;

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

O Βαλβέρδε με το να χρησιμοποιήσει
τον Μαρκάνο στην θέση του Αβραάμ αδίκησε και τον εαυτό του αλλά και αποκάλυψε ποιος είναι! Έχει κατατάξει τους παίκτες του Ολυμπιακού σε παιδιά του και αποπαίδια του!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ο λόγος του σοβαρού κυριου Ερνέστου, κατά Οσκαρ (Γουάϊλντ, οχι ..Γκονζάλες) είναι η απόδειξη του ..δόγματός μου "Υπάρχει παντα ένα πρόβλημα για κάθε ...λύση"!

Hades είπε...

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Βαλβέρδε θέλει σώνει και καλά να χωράει τους δικούς του και μετά τρέχει να τους κάνει αλλαγές μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Πόσες αλλαγές να κάνει όμως; Δεν είμαστε στην περίοδο των φιλικών.
Και δεν πιστεύω ότι είναι άχρηστοι παίκτες. Κι ο Κοστάντζο ας πούμε, στον οποίον έχω παραγγείλει κάτι καφεδάκια, δεν θεωρώ ότι είναι κακός. Αποκλείεται η Βασιλεία να είχε για αρχηγό ένα παλτό. Τι να το κάνω όμως αν θέλει 4 μήνες να προσαρμοστεί; Παρομοίως και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι άλλοι. Είναι δυνατόν να ξέρεις ότι η Άρσεναλ παίζει με τρεχαντήρια πιτσιρίκια και να αφήνεις τον πιο γρήγορο αμυντικό σου στον πάγκο; Αυτός ο Φουστέρ, πάλι δεξί χαφ-εξτρέμ; Έλεος πια με τον κολληματία, έλεος.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Δεν θα κρεμάσουμε το Βαλβέρδε για μια επιλογή του σ'ένα παιγνίδι, αλλά για την συνολική στρατηγική του.
Ο άνθρωπος αυτός ήρθε στον Ολυμπιακό α) για τα λεφτά β) για να αποκαταστήσει το "κύρος" του στην Ισπανία μ'ένα πρωτάθλημα γ) για να κάνει μεταγραφές που ελέγχονται οικονομικά.
Μπροστά σ'αυτό να δείτε ότι δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα.

MLP είπε...

Συμφωνώ με τον υπέρτιτλο "Αφού βρίσκει, καλά κάνει και μας δουλεύει"...
Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη μόνο και μόνο επειδή η μεταφράστρια του señor Ernesto δεν το πολυέχει το "ισπανικό" και συχνά-πυκνά δεν μας τα λέει καλά...

ΥΓ> Γενικότερα οι Ισπανοί, έχουν κατά μεγάλη πλειοψηφία τη χειρότερη των απόψεων για την Ελλάδα και τους Έλληνες... Μας θεωρούν μπανανία... Ιδιαίτερα δε, Βάσκοι, Καταλανοί και Γαλικιανοί (εκ Γαλικίας δηλαδή) οι οποίοι κουβαλούν και πολλά κέλτικα στοιχεία στο DNA τους με αποτέλεσμα να είναι υπέρ το δέων στρυφνοί...