17.9.11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ - ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΡΑΙΑ


Από δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, παρακαλώ: «είναι μια εποχή που αυτού του είδους προσφοράς (sic) και αλληλεγγύης (sic) διδάσκει.» Πάντως αυτού του είδους η αγραμματοσύνη και ασχετοσύνη όχι μόνον δεν διδάσκει, αλλά εξοργίζει.
Ακόμα και σε μια χώρα που ο Πρωθυπουργός της θέτει σε «τροχιά (!) τα καράβια», ακόμα και σε μια χώρα που η Υπουργός Παιδείας εκφράζεται συχνά σαν Ολλανδός άποικος που μαθαίνει Αγγλικά στην Τζωρτζτάουν το 1628, ακόμα και τώρα μες στη μαύρη μας καταχνιά είναι ανυπόφορο να ακούς τους ξυλοσχίστες να σφάζουν συστηματικώς τα ελληνικά με την ανοχή (συχνά και τις ευλογίες) όλων εκείνων που στην ήσσονα προσπάθεια για τη γλώσσα, το ομιλείν και το εκφράζεσθαι, έβλεπαν κάτι το φυσικόν, το ανθρώπινο, ενίοτε και το «προοδευτικόν», κι όχι τη γλίτσα τής (κατά τεκμήριον πασόκιας) αυταρέσκειας των αμόρφωτων, το ωχαδερφέ-δεν-βαριέσαι των ακαμάτηδων... Μικρό το κακό θα πείτε, κι όμως είναι μέγιστο.
Οσο μέγιστη είναι και η συστηματική συκοφάντηση των τάξεων, των πολιτών και των προσώπων. Βγαίνει επί παραδείγματι ο κ. Ρόβλιας (αυτή η επιτομή του ΠΑΣΟΚ όσον και ο κ. Καρχιμάκης) και επισείων ως άλλος Σύλλας λίστα προγραφών καταγγέλλει στο πανελλήνιον ότι υπάρχει χημικός μηχανικός υπάλληλος σε Δήμο όστις λαμβάνει άκουσον-άκουσον 53.000 ευρώ μεικτά τον χρόνο και άρον-άρον σταύρωσον αυτόν!
Και δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να πετάξει τον κ. Ρόβλια έξω από το Κοινοβούλιο άπαξ διά παντός να μην το μαγαρίζει - όπως και όλοι οι ομοϊδεάτες του που ποινικοποιούν όχι μόνον τους μισθούς αλλά και τις πολιτικές πεποιθήσεις!
Είναι, λέει, Ν.Δ. ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος των ταξιτζήδων! Τι λες, ωρέ!! Εγκλημα!!!
Τον είδαν λέει να συνομιλεί με βουλευτή της Ν.Δ.! Πω - πω! τον Αντίχριστο! Εγκλημα καθοσιώσεως!
Προέρχεται λέει απ' το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος! Εγκλημα! Και μάχεται εναντίον του εκ μέρους του ρηχού ΠΑΣΟΚ ο κ. Μπεγλίτης - να του πλέξουμε την κάλτσα του στρατιώτη!
Και είναι εγκληματίας ο κ. Φωτόπουλος κι όχι ο κ. Βενιζέλος, όστις χώνει χαράτσι μέσω της ΔΕΗ -τετράπηχο αγγούρι κατ' αρχήν για να το διπλασιάσει κι αποπάνω ο ερίφης μέσα σε μόλις δύο μέρες! Είναι παράνομη η ΓΕΝΟΠ αν προσπαθήσει να αντιδράσει στο σφάξιμο και δεν είναι ανάλγητος ο Βενιζέλος που εκλαμβάνει το φιλότιμο των Ελλήνων ως αδυναμία.

*****************************************

Οσον είναι αγράμματοι, είναι και συκοφάντες, είναι και ανάλγητοι. Αυτά πάνε μαζί.
Θα μαυρισθούν στις εκλογές ένας προς έναν, ο Ρόβλιας, ο Λοβέρδος, ο Καρχιμάκης, η Διαμαντοπούλου -όλοι με το ονοματάκι τους γραμμένο στα κατάστιχα του λαού.
Ο καθείς και το έργο του!
* Διαμαντοπούλου. Βιβλία γιοκ.
* Ρόβλιας. Συκοφάντης.
* Βενιζέλος. Γκαφατζής, ανάλγητος, ραγιάς στους Φράγκους, τσαούς αγάς στους Ελληνες.
* Καρχιμάκης. Ενας Κλουζώ της δεκάρας και πάει λέγοντας - να ξεμαγαρίσει η Βουλή.
Και πρώτον απ' όλους αυτό το θλιβερό Ανδρείκελο που μόλις χθες μας είπε ότι «δεν ήξερε από CDS» -τί στην τύφλα του ήξερε τότε και ήθελε να κυβερνήσει;
Παπανδρέου, ο άνθρωπος που μας διαβεβαίωνε ότι «υπάρχουν τα λεφτά» για «έναν εργαζόμενο σε κάθε σπίτι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: