12.3.09

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπότε, όπως καταλάβαμε όλοι, η χρονιά θα τελειώσει με Νινιάδη. Και εδω, τίθενται ορισμένα ερωτήματα:
1)Ειναι άραγε τόσο καλός προπονητής ο Βαλ, ωστε να θρηνήσουμε σε αυτή την περίπτωση;
2)Μήπως ενας σοβαρός προπονητής πρέπει να δέχεται τον χ, ψ, ζ κατ επανάληψη απείθαρχο στην ομάδα του, κάνοντας ετσι μπάχαλο την πειθαρχία?
3)Μήπως ενας σοβαρός προπονητής κάνει 1 (μια) προετοιμασία το καλοκαίρι, και όχι δυο, μια με Αλόνσο και μια χωρίς?
4)Πραγματικά δεν του έκαναν οι ΛουαΧ2, Λεντέσμα και Νούνιες, ή έτσι μας είπαν; Για τον τρίτο, να υπενθυμίσω απλά τις 5 ασίστ στο περσινό πρωτάθλημα (=12εως15 βαθμοί)+ το κ@βλί στο βάζελο.
5)Πότε δούλεψε με πιτσιρικάδες? Ήηηη μήπως τελικά αναγκάστηκε να ακολουθήσει την πεπατημένη, γιατί υπάρχουν οι παλιοσειρές που δεν τα γουστάρουν τέτοια κόλπα;
6)Έχουμε πιτσιρικάδες στον Ολυμπιακό, ή μετά απο μια καλή εμφάνιση αναστενάζουν τα μπουζούκια και τα κλαμπ (όχι όπως φυσικά κάνουν και οι μαλάκες οι ευρωπαίοι παίκτες, ε? Αυτοί είναι τόσο φλώροι που τηρούν προγράμματα και κανόνες, ε Τοροσίδογκαλιτσομητρογλα??)
7)Πόσο σοβαρή είναι μια διοίκηση που ανακαλύπτει(λέμε τώρα) 11 Μαρτίου την συμφωνία για τον Λέτο ότι πρέπει να παίξει 31 αγώνες, επι 25 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα σε κάθε ματς? Μην τρελλαθούμε? Εδω δεν τρελλαθήκαμε οταν πήρε πρωταθλημα το 2004 ο βάζελος..
8)Πότε επιτέλους θα έχει ο θρύλος ενα συνδυασμό προπονητή/παίκτες/διοίκηση, που να κάνουν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ??? (Φυσικά, καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει τέτοιο πράγμα αλλά αδιαφορώ - αν και κάτι ψιλοπαίζει προς β εθνική και ηπειρο μεριά)
9), 10) 11) 12)..... μπορώ να γράφω για ωρες.
Απλά πείτε μου αν κάνω λάθος να σταματήσω. Αλλά έχουν μπει όλα σε μια τεράστια ζυγαριά, που όμως για άλλη μια φορά έχει πειραχθεί...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νινιάδης, ε? Παρόλο που ο Βαλβέρδε δεν έχει μάθει ΑΚΟΜΑ τι είναι ο Ολυμπιακός, θα προτιμούσα να μείνει. Τα περί "ΛΕΤΟ" τα ακούω βερεσέ. Σιγά μην είναι ο Λέτο η λυδία λίθος της αληθείας! Αυτά που επισημαίνεις είναι σωστά. Τα έχουμε πει πολλοί. Η ερώτησή μου είναι ρητορική και, ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να απαντηθεί: Είδες τι πάει να πεί μεγάλος σύλλογος; Εννοώ τη Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μπάγερν, τη Μπάρτσα, αλλά και τις ηττηθείσες Ρεάλ και Ίντερ. Τι σχέση έχουμε εμείς (οι μαζωματαραίοι) με αυτούς τους γίγαντες; (Μπάγερν, Ρεάλ και Ίντερ μου κάθονται στο στομάχι, αλλά ΕΙΝΑΙ ομάδάρες είτε νικούν είτε χάνουν... πώς να το κάνουμε)

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, έτσι. Χρόνια τώρα, ενας καλός φίλος - γαύρος, μου επισημαίνει συνεχώς, πως η ομάδα μας στερείται ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. Ίσως είναι αυτό που εγω αποκαλώ "αυτονόητο". Πάντως, ενω κι εγω, όπως αντιλαμβάνεσαι, έχω τις ενστάσεις μου για τον Βαλβέρδε, θα τον δικαιολογήσω απόλυτα αν επιλέξει να φύγει. Είναι στην καλύτερη ηλικία για προπονητής, ας πάει σε κάποια ομάδα που δεν νοιάζεται ΜΟΝΟ για τίτλους. Φυσικά όσα γράφω, το ξαναλέω δεν αφορούν μόνο τον Ολυμπιακό. Τι να πουν κι άλλοι, αν και δεν με νοιάζει.
Τελικά όμως είναι θέμα ψυχοσύνθεσης λαού και του πολιτισμού/παιδείας που έχουμε επιλέξει μόνο σαν σκοπό και όχι ως τρόπο ζωής/σκέψης. Και ο θεός να μη βάλει το χέρι του γιατί δεν είναι πλέον βέβαιο, πέρα απο το γεγονός ή μη της ύπαρξής του, αν και αυτή η κίνηση θα κάνει καλό..
Χαιρετώ και καλημερίζω!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νινιάδης, ε? Σύγγαυρε, θα σου πω ό,τι χρόνια τώρα μονοτόνως λέω: ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί του (αυτό ο Βαλβέρδε -και όχι μόνο αυτός- δεν είναι σε θέση να το καταλάβει). Οι κατά καιρούς διοικούντες τον ΟΣΦΠ το ξέρουν, όπως επίσης ξέρουν ότι χωρίς εμάς είναι τίποτα. Ξέρουν όμως και κάτι άλλο: ότι εμείς οι Γαύροι δεν κάνουμε χωρίς τον Ολυμπιακό (που όμως διοικούν όπως τον διοικούν εκείνοι). Εκεί είναι το όλο πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι μερικεύσεις του βασικού προβλήματος. Να είσαι καλά.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Να προσυπογράψω ΚΑΙ τα 4 σχόλια. Αυτολεξεί.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Το ήξερα ότι θα προσυπέγραφες. Τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιοναλύσει αυτά τα πράγματα.