8.3.09

ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!



Σύγγαυροι, σήμερα τα αποβράσματα του γκοτζαμανισμού, οι ξανθονερόκοτες, τα ζορονομαρχίδια και οι ορφανοχαχόλοι, που πουλάγανε τρεις μέρες μπαοκτζηδισμό κοψοχρονιά και τον αγόρασαν τελικά οι ίδιοι με καπέλλο, κατάφεραν δύο πράγματα:
Πρώτον, άνοιξαν τον τάφο του ΠΑΟΚ. Αυτό εμάς δεν μας ενδιαφέρει - είναι δουλειά του ζαγοράκη.
Δεύτερον -που μας ενδιαφέρει-: συντέλεσαν στο να εμπεδωθεί η παρουσία του Θρύλου στη Μακεδονία.

Σε δέκα χρόνια το πολύ, σύγγαυροι, ο Θρύλος θα παίζει εντός έδρας και στη Θεσσαλονίκη. Ποιόν από το μπαοκαρηρακλήδικο τρίο στούτζες να υποστηρίξει το νέο παιδί; Με τον Θρύλο θα πάει, για να γελάει το χείλι του. Για να μην στηρίζει τη διακηρυγμένη αλητεία. Για να μην αυτοκοροϊδεύεται και να μην νιώθει τελείως τζαμπαγκας και κουραδομπουγάτσας. Για να μην κλαίει και για να μην κλαίγεται. Εκατό χρόνια κλάψα πώς να τ' αντέξει;
Σύγγαυροι, ναι, ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΕ ΓΑΥΡΕ, ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΗ!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πέστα Γιώργο επειγόντως
΄νίκος θρυλοπιστός

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θρυλόπιστος: Τα έχει πει και ο Καστίγιο.

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

Άργησα και συγχωράτε με. Κοτζαμάν επέμβαση έκανα Καθηγητά μου, και μου κόψανε την μπάλα για να μην μεταβώ εις (και ματαβατεύσω εν τη ) Τούμπα...

Ασλάν Μουράτ, τον φώναζαν τον Αντρέα μας οι τουρκαλάδες όταν παίξαμε στην Πόλη. 11 Μουράτηδες θέλουμε ωρέ αδέρφια να παίζουν, ανεξαρτήτως αντιπάλου (βλέπε μπαλαρίνες, σκυλοφοβικούς, καθώς επίσης και μελανόλευκης ένδυσης βογόμιλους).

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

Καθηγητά μου,

έμαθα πως ο Αντώνης άρχισε να παραδίδει μαθήματα πολεμικών τεχνών. Με τη λήξη του σημερινού αγώνος, μάλιστα, είχε προγραμματίσει και μια live διαφήμιση: ένας βούργαρος παληκαράς θα πήγαινε, τάχατες, να του επιτεθεί και ο Αντώνης θα αμυνόταν με λάκτισμα α λα καρατέκα.

Θέλω να ελπίζω ότι ο κύριος Μίνος-Μαλαματίνας κατάλαβε ότι το περιστατικό με το βουργαρόπαιδο και τον Αντώνη ήταν "ντεμέκ", κατά πως λεν εκεί πέρα. Το λέω, γιατί πολύ φοβάμαι πως θα μας δείξει ο κυρ-Μίνος τίποτα κοντινά πλάνα από τα σημάδια που άφησαν οι τάπες των παπουτσιών του Νικοπολίδαρου(***). Και δεν θα αντέχεται βραδυάτικα ούτε η κλάψα τους, ούτε η κακομοιριά τους.



(***): ή των τσαρουχιών του Καραϊσκου, αν προτιμάς αγαπητέ μου Δάσκαλε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γκόγκας Ντάρκος: Ν' αγιάσει το χέρι και / ή το πόδι του Νικοπολίδη, αν όντως αληθεύει ότι τσάκισε κάποιο κωλοπαίδι που μπούκαρε στο γήπεδο μαζί με άλλα εκατό κωλοπάιδια, για να τον χτυπήσουν.

El Patron είπε...

Tώρα ακούω την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΜΠΑΟΚ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;ΤΙ λένε;;Άντε γαμηθείτε και
και πάλι καλά που την γλυτώνετε φτηνά με το μαμελούκοι.Εγώ σας ξέρω και θά 'λεγα κάτι άλλο..
Και δεν θα κουνηθεί φύλλο,εδώ είμαστε.Εδώ γίνεται πόλεμος και δεν φταίμε που βρεθήκαμε στο μέσο.Μπουκάλια με στιλέτο που καρφώνονται στο χώμα;;Τέτοια gadgets,ρε πούστη μου..Είστε μπροστά..στη μαλακία.
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Dimitri: Ναι, αλλά ο φίλος μου, ο τεράστιος Σάββας Θεοδωρίδης δεν ξέρει τί λέει! Δεν αντέχω το γλείψιμο στον Ζαγοράκη (και από τον Μίχο!), λες και πρόκειται για καμμία προσωπικότητα ολκής. Καταπιεσμένο μπαοκάκι και χυδαίος αντιολυμπικαός είναι. Τον θυμόμαστε και από ποδοσφαιριστή...

El Patron είπε...

Tελικά είχε δίκιο ο μύτης να βάλει μεσα τους Έλληνες να χτυπήσουν το ματς στην κόντρα.Και ξεβρακώθηκαν τα μαμελούκια..
Για τον Ζαγοράκη μίλησα.Και λίγα είπα.Για τον στρατηγό τον Σάββα τί να πω;Έφαγε και αντικείμενο από το πουστράκι τον Κονσεϊσάο.Μάλλον τούβλο χρειαζόταν..
Τον Ψωμιάδη τον έβαλα στην λίστα μου;Είναι ο number one!Μέχρι και η Ράπτη ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο προς άγραν ψήφων..!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!
Κύριε καθηγητά,κάνω δραματική έκκληση να αποκατασταθέί η τάξη>Κάντε κάτι!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λετε κυριε Καθηγητα...
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ. ΕΙΧΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΥΝΘΗΚΕ;;;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ... ΓΑΜ...ΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ???
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΗΡΩΕΣ... ΔΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Dimitri: Δηλαδή σαν τί μπορώ να κάνω εγώ;! Σε καλημερίζω.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνος Πέππας: Γουστάρω κηπουρό καρατέκα! Αν θέλουν να γελοιοποιηθούν κι άλλο, ας τον τιμωρήσουν!