8.3.09

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ - ΠΑΡΤΕ ΤΑ, ΓΕΛΟΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!



Για χάρη μιας κότας, που ανακάλυψε μεσοβδόμαδα το ποδόσφαιρο, για χάρη ενός πανηλίθιου που ξερνάει αηδίες όπου βρεθεί και όπου σταθεί, για χάρη κάποιου που ορφάνεψε τελείως από μυαλό, αλλά και -κυρίως- για χάρη μερικών θλιβερών καταλοίπων του παρακράτους των γκοτζαμάνηδων...

Αντιγράφω από το sprort24.gr:

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί θυμίζει η Τούμπα και τα πρώτα επεισόδια έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα. Αναβολή του αγώνα ζητάει ο Ολυμπιακός.
Μπορεί τα μέτρα ασφαλείας από την ελληνική αστυνομία να ήταν δρακόντεια, όμως η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη είναι τόσο έκρυθμη που δυστυχώς τα πρώτα παρατράγουδα δεν άργησαν να συμβούν...
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαψαν μια κλούβα των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο, ακολούθησε πετροπόλεμος με αποτέλεσμα η αστυνομία να απαντήσει με υπερβολική χρήση χημικών.
Όλα αυτά την στιγμή που η ερυθρόλευκη αποστολή έφτασε στην Τούμπα με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δακρύζουν και να μην μπορούν να κάνουν ζέσταμα.
Μάλιστα κατά την έξοδο κάποιων παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τους πέταξαν δεκάδες αντικείμενα και έτσι η αναγνωριστική βόλτα δεν κράτησε και πολύ...
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δια του εκπροσώπου του Σάββα Θεοδωρίδη ζητάει αυτή την ώρα αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! «Ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει. Δεν μπορούμε να παίξουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας», είπε ο αντιπρόεδρος των νταμλούχων Ελλάδας στον παρατηρητή, όσο και στον διαιτητή Κάκο.
Ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στους οποίους είπε μεταξύ άλλων: "Ο ΠΑΟΚ κάνει ό,τι μπορεί σήμερα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά εδώ επικρατεί οχλοκρατία. Πήγαν να μπουκάρουν οι ΠΑΟΚτσήδες και η Αστυνομία γέμισε όλη την περιοχή με δακρυγόνα, αφού δεν είχε άλλη επιλογή. Το ματς πρέπει να αναβληθεί, για να εκτονωθεί η κατάσταση. Τέτοια αστυνομικά μέτρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Αλλά εδώ κυριαρεί ο όχλος."
Μέσα σ' όλα αυτά να σημειωθεί πως από την μανία των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν γλίτωσε το αυτοκίνητο του διαιτητή Κάκου το οποίο έσπασαν έξω από την Τούμπα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"..και για χάρη μερικών καταλοίπων του παρακράτους των γκοτζαμάνηδων..."
Ν' αγιάσει το στόμα σου Γιώργο! Τόσες μέρες αυτό σκέφτομαι. Μόνο εκει πάνω θα γινότανε τέτοιο έγκλημα... Μόνο που τώρα πια για όχημα δεν έχουνε τρίκυκλα, αλλά τον ....ΠΑΟΚ..

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

αγαπητέ κ.Κεντρωτή΄
Ο αγώνας πρέπει να γίνει, να τους πατήσουμε μέσα κει, και ξεβρακωμένους να τους στείλουμε σπίτι τους.
Ο-Λ-Υ-Μ-Π-Ι-Α-Κ-Ο-Σ! Ο-Λ-Υ-Μ-Π-Ι-Α-Κ-Ο-Σ!
Φεύγω πάω πλατεία!!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ που έχει γίνει (χρόνια τώρα) μπαίγνιο της τζαμπατζίδικης τσαμπουκαλοσύνης των όποιων αποβρασμάτων. Τους τα είχε πει ωραία το καστιγάκι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΧΙ: Γειά σου, σύγγαυρε. Αριστη η επισημανση.