22.3.09

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ!






Τα καταφέρανε οι Πράσινοι. Πλήρωσαν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πετοσφαιρίσεως για να οργανώσουν στην Αθήνα το Final 4, έπαιξαν στον τελικό της διοργάνωσης και έχασαν με 1-3 από τη Μπέλγκοροντ!

Για να μην ξεχνιόμαστε ο Θρύλος έχει πάρει δύο (2) τέτοια κύπελλα. (Ας δούμε τα φιλμάκια.)

Αυτό το γράφω κυρίως για την "αντικειμενική" GoalNews που κυκλοφόρησε σήμερα με το πιό γελοίο και το πιο εμετικό πρωτοσέλιδο (= αυτό που κράτησα για να το αναρτήσω μετά τον αγώνα και που βλέπετε, σύγγαυροι) που μπορεί κανείς να φανταστεί.
Για ποιό 5ο μιλάτε, ρε όργια; (Σύγγαυροι, προσθέτανε στα τέσσερα του μπάσκετ και το πέμπτο που θα παίρνανε στο βόλλεϋ!...)
Δεν χρειάζεται να πω τί ακριβώς επήρανε!...

4 σχόλια:

spika είπε...

καλά κάνεις και τους τα λές..σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος λέει..ρε ουστ.. από που..ο μόνος ελληνικός σύλλογος με ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα αθλήματα είναι ο θρύλος ..1 μπάσκετ, πρωταθλητριών πόλο,2 βόλεϊ...έτσι είναι οι μεγάλοι σύλλογοι.. κάτι τελευταίο..απαράδεκτο για την ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ να ακούγεται ο ύμνος του παο στο τέλος ενός ευρωπαϊκού φάιναλ 4..το ΟΑΚΑ δεν ήταν το γήπεδο του παο αλλά η έδρα διεξαγωγής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.. δείγμα και αυτό οτι ο παο αποτελεί το κακομαθημένο παιδί που νομίζει πως όλα του ανήκουν αλλα τελικά περνει ως συνήθως το ΠΟΥΛΟΟΟΟΟ!

Hades είπε...

Το πραγματικά εμετικό αναφορικά με τον πρέσβη, φίλε Γιώργο, είναι ότι αφού πήραν που πήραν τη διοργάνωση, δεν γέμισαν καν το γήπεδο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά τον τελικό δεν κάθησαν καν για την απονομή για να πάνε να πλακωθούν με τους αρκτζήδες.. Έλεος...
Που να αρχίσουμε να τους λέμε για το 96 που κρεμιόντουσαν από τις εξέδρες του ΣΕΦ σαν τα τσαμπιά σταφύλια 17000 άτομα. Εϊπαμε όμως: οι πελάτες υποστηρίζουν πάνω απ'όλα την ομάδα τους (το είδαμε...).

Πάντως έπρεπε να τους πει κάποιος εκ των προτέρων πως κάποιες διακρίσεις είναι για τις πραγματικά μεγάλες ομάδες.

Εντωμεταξύ τα πραγματικά εμετικά εξώφυλλα ήταν άλλα: αυτά που έκαναν λόγο για κάποιον υποτιθέμενο πεντακοσιοστό τίτλο... Δεν ξέρω αν έχετε δει τους υποτιθέμενους 499, θα λιώσετε στο γέλιο: μεταξύ άλλων υπάρχουν κάπου στους 200 τίτλους στο πινγλ πονγκ, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του... 1911 (πως είπατε;;;;), καμιά 15ριά τίτλοι στο σκάκι εκ των οποίων σχεδόν όλοι δεν είναι καταχωρημένοι από την σκακιστική ομοσπονδία κλπ... Μπόχα-βρώμα....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Spika: Δεν το κατέχουν το άθλημα. Μην κοιτάς που εμείς αυτεξευτελιζόμεθα. Το βόλλεϋ στην Ελλάδα είναι ερυθρόλευκο. Θα ρθούνε οι καλές μέρες πάλι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Με ενοχλεί πάντως, σύγγαυρε, που κανείς από τον ΟΣΦΠ δεν βγήκε να τους πεί τίποτα για τους 500 ψευδοτίτλους... Αλλά και πάλι: ποιός; Εσύ κι εγώ το ξέρουμε ότι λένε αισχρά ψέματα. Στον ΟΣΦΠ είσαι σίγουρος ότι το ξέρουν; Εγώ είμαι σίγουρος ότι φοβούνται μήπως τα γελοία ψέματα του ΠΑΟ είναι αλήθεια. ... ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ