26.2.11

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......χαμηλά-χαμηλά: "Μόνο η ΑΕΚ και ο Αρης στάθηκαν στο ύψος τους... Κιότεψε ακόμα και ο Ατρόμητος..."

2 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Θα διαφωνήσω μαζί σας. Η πετυχεσά της ημέρας είναι του κ. Γκότζου. Έχει κάτω αριστερά τη φωτογραφία του κ. Σισσέ με τα συγχαρητήρια για την μήνυσή του προς τον κ. Μαρινάκη και γράφει... "Επιτέλους ήρθε ένας ξένος για να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν κάποιοι Έλληνες εδώ και χρόνια"!!!!!!

Ερωτημα πρώτον: Ο κ. Γκότζος γνωρίζει πως ο κ. Σισσέ είναι εδώ και 2 (δυο) χρόνια στο πρωτάθλημά μας (ή θέλει να το ξεχνά λόγω παλαιού διοικητικού σχήματος) και πως ο κ. Μαρινάκης δεν έχει κλείσει τον πρώτο χρόνο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ερώτημα δευτερο: Μήπως ήθελε να γραψει κάτι άλλο; Μήπως βλέπει ακόμη στον ύπνο του (εφιάλτες, συχνό κατούρημα, ακούει φωνές) τον κ. Κόκκαλη; Μήπως κάτι τέτοιο ήθελε να γράψει αλλά δε ξέρει πως;

Ερώτημα τρίτο: Μπορεί να βγάλει κάποιος τελικά λογικό νόημα από αυτό το χτύπημα στο πρωτοσέλιδο; Τον κ. Μαρινάκη έπρεπε να πάνε στο σκαμνί τόσα χρόνια ορισμένοι έλληνες παίχτες; Άββυσος!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Kaltsovrako: Σύγγαυρε, ομολογώ το λάθος μου. Δεν το αξιολόγησα σωστά. Σε χαιρετώ.