16.3.11

Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ "GOAL" ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ



Όντως, η εκδίκηση του ποδοσφαίρου στην Τούμπα! Όντως η ομορφιά του ποδοσφαίρου στην Τούμπα! Πώς να αντέξουμε τόσο κάλλος;! Ο υπέροχος λαός του ΠΑΟΚ δείχνει για άλλη μία φορά τί θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Μην τυχόν φανεί δηλαδή πως υστερούν τα ρεμάλια της Τούμπας από τα δικά μας, από τα ρεμάλια της ΑΕΚ και από τους... αντεξουσιαστές του ΠΑΟ! Όχι!






Να δω τί θα γράφει αύριο το υπέροχο αυτό φύλλο, που δοκιμάζει επί εβδομάδες τη νοημοσύνη μας - όπως σήμερα πρωί-πρωί με το ευρηματικότατο πρωτοσέλιδό της!

2 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Στο βιντεάκι ακούγεται ο εκφωνητής να λέει.{ "Φίλαθλοι" (sic), Στηρίξτε την ομάδα μας, όπως "Εσείς" ξέρετε. }

Μα δεν κάνανε και τίποτα άλλο. !!!
Αυτό που ξέρουν κάνανε.

Το Σύνθημά τους.

Ή Κερδάμε, ή σας .....Πηδάμε.!!!

Γενικότερα.
Κρίμα που μερικές χούφτες Αλήτες, που έχουν ΟΛΕΣ οι Ομάδες, έχουν φέρει σε τέτοια Ανυποληψία, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Καληνύχτα, και ας ξημέρωσε μία Όμορφη μέρα. !!!

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Η αντικειμενική φυλλάδα GOAL NEWS, όπως και η Spyriara Day μαζί με την ΕΞΕΔΡΑ, δεν πρόκειται να αναφέρουν τίποτα. Πιστέψτε με. Δεν τους συμφέρει. Πλέον, έχουν συνειδητοποιήσει ότι με μία τρίτη εφημερίδα Όλυμπιακή εφημερίδα στα μανταλάκια, το να κάνουν μία νύξη για τις καφρίλες των άλλων ομάδων, πόσο μάλλον κάτι θετικό για τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να πουλήσει διότι θα έχουν να συναγωνσιστούν με τις 3 εφημερίδες του Ολυμπιακού που θα τα έχουν ήδη αναφέρει αυτά.

Το σίγουρο είναι πλέον ότι μας δουλεύον ψιλό-γαζί και είναι ήξεις αφήξεις. Εξ ου και το πρωτοσέλιδο της Spyriara Day μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ". Πριτς! Τι λέτε, καλέ; Πρώτα μας θάβετε για να πουλήσετε με καμμία αναφορά περί του πέναλτι εφεύρεση Κωνσταντινέα και μετά τούμπαλιν με άρθρο-παρέμβαση Χελάκη και Ερπετόπουλου για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός μας; Αμ δε.