27.9.11

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΡΕ ΤΣΑΚΑ ΓΙΓΑΝΤΑ!


ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ

Η Πρεσβεία [της Σαουδικής Αραβίας] δεν δέχθηκε να μεσολαβήσει. Υπήρξαν πολλές επιστολές το πρωί και δεν προχώρησε η ιστορία. Έχω ξεκαθαρίσει ότι ο Πρίγκιπας θα έρθει για τις υπογραφές. Όταν είναι κοντά στις υπογραφές θα έρθει στην Ελλάδα. Αν αύριο το πρωί ξεκινήσουν οι επαφές και η διαδικασία που έχουμε στο μυαλό μας, βάζουμε τα λεφτά μας, η τράπεζα δίνει τις μετοχές και τέλος. Σε μια εβδομάδα θα έχουμε τελειώσει. Έχει αμφισβητηθεί το θέμα του Πρίγκιπα, εγώ αύριο πάω κάτω. Αύριο φεύγω. Τετάρτη θα κοιτάξω να τον βγάλω, να κάνει δήλωση σε κανάλι. Θα δω τι θα κάνω.
Δεν το ξέρω ακόμη. Όταν έρθει δεν θα φέρει τα 20εκ. αλλά θα δώσει εγγυητικές επιστολές για τα υπόλοιπα 200! Αρχίζουν να ενοχλούνται κάτω από την αμφισβήτηση. Θα είναι λιτός και περιεκτικός στην ανακοίνωση του. Αν ο Πρίγκιπας ψοφούσε για δημοσιότητα θα μάζευε τα κανάλια. Εγώ δυστυχώς δέχομαι την πίεση.
Δεν ανησυχώ. Εγώ δεν υπόσχομαι ότι το deal θα γίνει. Ποτέ δεν το είπα. Υπόσχομαι ότι η πλευρά μας είναι 100% αληθινή. Μπορεί η δουλειά να χαλάσει από ασήμαντα πράγματα. Έχει την καλή διάθεση ο Πρίγκιπας, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Δεν θα βρούμε εμπόδια. Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει η πεθερά και ο πεθερός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: