30.12.11

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1979


ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-0

Τα γκολ: Χατζηπαναγής, Χατζηελευθερίου, Γκέσιος, Καλαμπάκας, Παπαϊωάννου, Βούλγαρης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εκδίκηση του Ηρακλέως...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Μια χαρά ήταν.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Πάλι αδικία! Στο 6ο γκολ δεν υπήρχε φάουλ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ AXI: Σφάζεις με το μπαμπάκι...

Sotiris είπε...

10 μέρες μετά, στις 9 Γενάρη του 80, ήρθε και στα Γιάννενα. Φυσικά πήγα κι εγω μια και είχαν ξαναρχίσει τα μαθήματα και μάλλον είχα και κάποια πρόοδο στις ΜΜΦ.
Τότε ο ΠΑΣ ειχε Κοντογεωργακη, Τσιριμωκο, Σειταρίδη (ο μπαμπας του Γιούρκα) και άλλους παιχταραδες. Το μαρτύριο του Βασίλη Κωνσταντίνου, τελείωσε στα 4 γκολ (4-1 τελικό). Καθομουν στο πέταλο -το φοιτητικό, αυτό προς τη λίμνη. Ακόμη δεν έχω ξεχάσει εκείνο το απόγευμα και πως ήταν η φωνη μου απο τα πανηγύρια. Το καλό ήταν πως μετα απο 2-3 βδομάδες, ξαναρθανε για το κύπελο, με προπονητη τον Πεζάολα. Χάσανε 2-1 (το πάλεψαν αυτη τη φορά) και στο τέλος πήγαμε με τη Χρυσούλα, τη συμφοιτήτριά μου, να χαιρετήσει τον Υφαντίδη - κουμπάρος της. Ανάμεσα σε δυο κυρίες με γούνα, και ενας απαρηγόρητος κύριος. "Μη στενοχωριέστε κύριε Γιώργο μου.."
(Το πιστόλι όμως που φαινόταν μέσα απο το παλτό πρέπει να ήταν πραγματικό)
Για να επιστρεψω στην ανάρτηση, δεν ξαναείδα ποτέ παίκτη σαν το Χατζηπαναγη...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Sotiris: Το θυμόμουν το 4-1. Είχε βάλει γκολ και ο ΚΛείτσας. Ψάχνω να βρω σχετικό βίντεο να το κρεμάσω. καλή χρονιά.

Sotiris είπε...

Θα μου επιτρέψεις Γιώργο: Τα γκολ τα ειχαν βαλει Τσιριμώκος (δυο), ο Παπαχρήστου και ο Σειταρίδης. Ενας αλλος συμφοιτητής μου έπαιζε τοτε στον ΠΑΣ, και ήταν ο Ηλίας ο Μάιπας. Πολύ καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής. Ο Κλείτσας δεν έπαιζε ακόμη στην πρώτη ομάδα, εκείνη τη χρονιά έδινε εισαγωγικές εξετάσεις (και αυτός στο Φυσικό μπήκε!). Τον πρόλαβα σε 1-2 παιχνίδια το 83, λίγο πριν πάρω πτυχίο.
Όχι οτι ολα αυτα έχουν κάποια σημασία φυσικά. Αλλά, ..κουβέντα να γίνεται..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Sotiris: Δεν επιμένω, βεβαίως. Νόμιζα ότι είχε σκοράρει και ο... νεαρός Κλείτσας. Να είσαι καλά. Ευχές για το Νέο Έτος.