2.7.12

ΒΙΒΑ ΕΣΠΑΝΙΑ!





Η Ισπανία ήταν άπαιχτη και άπιαστη. Το τελικό σκορ -το συντριπτικό 4-0 επί της Ιταλίας- ήταν πέρα για πέρα δίκαιο. Η συμπάθειά μου για την Ιταλία δεν με εμποδίζει να αναγνωρίσω ότι μέσα στο γήπεδο ήταν μόνο μία ομάδα: η Ισπανία! που πέτυχε τέσσερα "μαγικά" γκολ και γράφει τη δική της μεγάλη ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Και για νην ξεχνιόμαστε: ΒΙΒΑ ΕΣΠΑΝΙΑ, αλλά και ΖΗΤΩ Ο ΝΟΤΟΣ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μίλησαν οι προσωπικότητες των ομάδων: η Ισπανία είναι γεμάτη - η Ιταλία μόνο Μπουφόν και Πίρλο. Πολύ καλοδουλεμένη ομάδα,εξαιρετική τακτική, τρομερή ψυχή, αλλά μόνο αυτοί οι δύο δεν φτάνουν όταν το πράγμα στραβώσει κόντρα σε τέτοιον αντίπαλο. Πάντως, με τίποτα δεν περίμενα ότι αυτή η Ιταλία (που πριν το ματς της έδινα πιο πολλές πιθανότητες), η πιο καλή Ιταλία που έχω δει μετά από αυτήν του Μπεαρζότ, θα έχανε με το πιο βαρύ σκορ που έχει σημειωθεί ποτέ σε τελικό Euro ή Mundial.Και θα έχανε από αυτήν την Ισπανία που στο φετεινό Euro περίμενε τον τελικό για να κάνει ένα καλό παιγνίδι, μόνο που ήταν το καλύτερο παιγνίδι της μετά από χρόνια!.. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΣ: Συμφωνώ, σύγγαυρε. Κι εγώ δεν περίμενα ότι αυτή η πολύ καλή Ιταλία θα είχε τέτοια κακή τύχη στον τελικό. Αλλά την ημέρα εκείνη η Ισπανία δεν παιζόταν. Χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Αν και περασε σχεδον ενας χρονος, ξυπνησα!!-- και προσθετω πως η Ισπανια ηταν σιγουρα η δικαιη πρωταθλητρια. Βρισκομουν στο Παλερμο και οι ιδιοι οι Ιταλοι(...!??) ελεγαν πως δεν παιζοντουσαν... Και Γιωργο συμφωνω, Ζητω ο Νοτος (σε Ολα)!!
ΤΚ