19.8.12

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ


Αντιγράφω το σημερινό κύριο θέμα της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ":

ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Δεν χωράει αμφιβολία ότι τα μέτρα που σχεδιάζει να λάβει η κυβέρνηση είναι εξαιρετικά επώδυνα για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα και τους συνταξιούχους. Προφανώς είναι αναγκαία για να συμπληρωθεί το πακέτο των 11,6 δισ. που είναι «κλειδί» πλέον για την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές μας και την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.
Δεν συζητείται ότι σε ομαλές περιόδους καμία κυβέρνηση δεν διανοείται να επιβαρύνει με τέτοιες αποφάσεις τους πολίτες, διακινδυνεύοντας την επιβίωσή της, αν μη τι άλλο. Ομως η σημερινή συγκυρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «ομαλή περίοδος». Και ακόμη περισσότερο, είναι βέβαιο ότι αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και οδηγηθεί στην έξοδο της Ευρωζώνης, οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες για τον ελληνικό λαό.
Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση που ζητεί τόσες και τέτοιες θυσίες έχει υποχρέωση να δημιουργήσει αίσθηση δικαιοσύνης και αποτελεσματικότητας. Ειδάλλως, τα μέτρα δεν θα είναι υπερασπίσιμα ούτε από εκείνους οι οποίοι έχουν ταχθεί ανυποχώρητα υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.


Αλήθεια, παιδιά; Τί υπέροχα, τί κόσμια που τα γράφετε! Τόσο "απλά" και τόσο "εύκολα" τα ξεστομίζετε τα πράγματα; Και με τί τακτ! Και πόσο χειρότερες θα είναι οι συνέπειες για τον ελληνικό λαό; ΑΥΤΟ δεν μας λέτε, Αλαφούζοι μας!

3 σχόλια:

Babis είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΛΙΑ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΝΗΣΙΑ, ΜΠΑΡΑΚΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΕΜΑΤΑ, Η ΑΘΗΝΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΔΙΔΕΙ-ΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΜΜ κλπ. κλπ. ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ...ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

O νόμος περί τύπου απαγορεύει την δημοσίευση φράσεων με σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο. Και έχεις βγάλει και την Νομική, Γεώργιε! Αν πάλι το βάλει πιό ..λόγια, οπως "θα σοδομισθούν άνευ σιέλου" δεν θα το καταλάβουν οι περισσότεροι... Τι να γράψουν οι άνθρωποι, οχι, πες μου. Τι;

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Ο Αλαφούζος έπαιζε κάποτε και το ρόλο του τηλεφωνητή στη μαρίνα του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα που ακόμα δεν έχει διαψευστεί.